کد خبر: ۵۵۵۵۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
 
 

مدیرکل استاندارد تهران با تاکید بر اینکه تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه و واحدهای صنفی بدون اخذ پروانه استاندارد ممنوع است، گفت: سوسیس و کالباس برند «دهکده پروتئین» غیراستاندارد است .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، «محمودرضا طاهری» با اشاره بر اجباری بودن استاندارد انواع فرآورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، ژامبون و انواع برگر گفت: تولید این محصولات در محل‌های عرضه و واحدهای صنفی ممنوع و جرم است؛ و در صورت مشاهده مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

طاهری خاطرنشان کرد: واحد صنفی دهکده پروتئین، علی رغم اخطارهای مکرر اداره‌کل استاندارد استان تهران، مبنی بر طی مراحل قانونی جهت اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد، همچنان بدون مجوز اقدام به تولید فرآورده‌های گوشتی در محل عرضه خود می‌کند و با تبلیغات و اغوای افکار عمومی در شبکه‌های مجازی، موجب گمراهی شهروندان می‌شود.

این مقام مسؤول ادامه داد: علی‌رغم اطلاع‌رسانی‌های مکرر مسؤولان استاندارد مبنی بر ناسالم بودن فرآورده‌های گوشتی که در واحدهای صنفی و فروشگاه‌ها تولید و عرضه می‌شوند، هنوز شاهد مصرف و اقبال شهروندان از این محصولات غیراستاندارد هستیم.

مدیرکل استاندارد تهران همچنین، در خصوص ممنوعیت تولید فرآورده‌های گوشتی در فروشگاه های زنجیره‌ای و بزرگ، گفت: مراتب طی نامه‌ای به مراکز عرضه بزرگ و زنجیره‌ای در استان اطلاع‌رسانی و ابلاغ شده‌است.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۲
2
9
اینها که جلوی چشم مشتری تهیه می کردند ، غیر استاندارد حساب می کنید اما زیر پله ای ها اشکالی نداره؟؟؟؟؟

این کارخانه ها عجب قدرتی دارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
اول عرض سلام و احترام و اما بعد اگر توی کارخانه گوشت خر و گاو مرده و گربه را چرخ کنند و به مردم بدهند با هزار کوفت و زهره مار ولی علامت استاندارد را داشته باشه اشکالی ندارد ولی جلوی چشم مشتری درست کنند غیر بهداشتی است
Vet
|
United States of America
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۲
2
1
احتراماً.

اینکه تأکید میگردد، مسئولین فنی _ بهداشتی الزام در گذرانیدن دوره های عملی مرتبط را میباید دارا باشد، بخاطر اینچنین تخلفات است.
دکتر سلطانی منش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
3
1
برای صنعت استانداردهای gmp و haccp و ... مطرح است که توسط مسیول فنی مستقر در واحد با نظارت دائم تولید می شود. و تخلفت اتفاق می افتد. وای به حال این که تولید سوسیس کالباس در مغازه ها باب شود.
بدون مسئول فنی، بدون قرنطینه، بدون واحد کنترل کیفیت و ....
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۳
1
5
من بشخصه واقعا از طعم وکیفیت محصولات دهکده پروتئین راضی هستم وبعد از سالها طعم دلخواهمو پیدا کردم وبرای مصرف همون روز تهیه میکنم وفکر میکنم مشکلی نداشته باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
0
3
من دقیقا خبر دارم که سوسیس را کیلویی 7500 تومان بصورت عمده می فروشند.
اگر نون خشکی را خیس کرده و بسته بندی کنیم ، گرون تر از 7500 در میاد.

ببینید که کارخانه ها چه بلایی سرمان می آورند!
استاندارد ، پس کجایی؟
نظر شما
ادامه