دانشمندان کره ای بر این باورند که مصرف سفیده تخم مرغ می تواند سبب بهبود شرایط سیستم ایمنی انسان شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، گروهی از محققین در بخش تغذیه دانشگاه کنکاک کره جنوبی دریافته اند که مصرف این ماده غذایی میتواند فاکتورهای متعددی را در سیستم ایمنی بدن انسان تحت تاثیر قرار دهد.
بر اساس نتایج صورت پذیرفته در این مطالعه، این نکته به اثبات رسید که مصرف این محصول فعالیت سلولهای ایمنی بدن انسان را تقویت کرده و میزان ایمنوگلوبین G را تنظیم می کند؛ این در حالی است که مصرف این محصول هیچ تغییری را در پروفایل های لیپیدهای سرمی و سطح ایمنوگلوبین ای در بدن انسان نخواهد داشت.
از سوی دیگر، مصرف سفیده تخم مرغ با مخاطراتی چون آلرژی غذایی مرتبط نبوده و می تواند نامزدی عالی برای حفاظت از هموستاز فیزیولوژیک بدن نیز باشد.
بر اساس ارزیابی های صورت پذیرفته، بیش از ۱۲ درصد از تخم مرغ خوراکی حاوی پروتئین می باشد.