مدیرکل دامپزشکی گیلان از اهدا تجهیزات حفاظت فردی جهت استفاده کادر پزشکی مراکز بهداشتی و درمانی استان خبر داد .
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی دامپزشکی گیلان، «دکتر سهراب عاقبتی» گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در استان و کمبود تجهیزات حفاظت فردی جهت استفاده کادر درمان، کمک های اهدایی اداره کل دامپزشکی استان شامل (لباس سرتاسری محافظ، دستکش لاتکس، ماسک و عینک) طی دو مرحله در اختیار کادر پزشکی مراکز بهداشتی و درمانی قرار گرفت.
وی هدف از این کار را کمک به مردم گیلان و افزایش ایمنی کادر درمانی بیمارستان ها اعلام کرد.
شایان ذکر است در این راستا شهرستان های تابعه نیز در جهت مقابله با بحران پیش آمده، همکاری لازم را با ستاد شهرستانی داشته اند.
این انتظار هم میرفت از اداره کل دامپزشکی که این کار رو انجام بدن. تو این موقعیت همه باید از کادر بهداشت و درمان حمایت کنن.
لطفا تمامي دستگاههاي سمپاش و سم موجود در سيستم دامپزشكي رو ببريد نقاطي از شهر رو كه تجمع افراد آلوده هست رو ضدعفوني كنيد
آیا اینامکانات در اختیار پرسنل داروخونه های دامپزشکی و درمانگاههای دامپزشکی استان که با مردم ارتباط زیادی دارن همقرار گرفته؟
تو رو خدا کار بکنیم همە باهم؛ از دست کرونای قرن یعنی زیر لوای وزارت جهاد کشاورزی (مسبب تب کریمە کنگو) در بیاییم ،
کار درستی انجام دادید. اما کار درست تر و اساسی تر اینه که دامپزشکی هم زیرمجموعه وزارت بهداشت قرار بگیره تا در امر بهداشت، تشخیص، پیشگیری و کنترل بیماریها با تقسیم کار بتوانند توانمندتر و موثرتر عمل کنند. این طوری هم تلاشها زودتر به نتیجه میرسه، هم بخش بزرگی از توانمندی بهداشتی مملکت (مجموعه دامپزشکی) بلاتکلیف و بدون بهره مندی از تواناییهای علمی و اجرایی آن فقط نظاره گر باقی نمی ماند و هم ارزش و جایگاه واقعی دامپزشکی بر همگان عیان خواهد شد. کرونا به همه فهماند که باید از خودرایی ها و تک رویها پرهیز کرد و همه باید دست در دست هم برای مصون نگه داشتن جامعه از آسیب ها تلاش و همت کنند.
حرکتی بسیار پسندیده و قابل تجلیل جهت حمایت کادر درمانی استان و بهرهمندی مردم گیلان.