رییس اتحادیه کباب، چلو کباب و غذاهای سنتی تهران، وجود پنبه در حلیم را دروغ دانست و اعلام کرد گوشتی که چندین ساعت پخته و رشته رشته میشود، شکلی شبیه الیاف و پنبه پیدا می کند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، برخی گزارشهای رسیده به ایسنا خبر از وجود پنبه در حلیم را می دهد و برخی از مخاطبان نیز معتقدند که فروشندگان به جای گوشت در حلیم از پنبه استفاده میکنند. موضوعی که «حسین محمدی» رییس اتحادیه کباب، چلوکباب و غذاهای سنتی تهران آن را رد کرد.
وی با بیان اینکه وجود پشم، پنبه و الیاف در داخل حلیم و آش شله قلمکار دروغ بزرگی بوده و به نوعی توهین به ایرانیانی است که از سالهای گذشته این غذاهای سنتی در سفره افطاریشان جایگاه ویژهای داشته است، گفت: گوشت وقتی ۸ ساعت پخته میشود، بافت گوشت از هم جدا میشود، شکلی رشته رشته و خلال به خود میگیرد و سپس این گوشت با پاروی سنتی کوبیده شده و مجددا ۸ ساعت با نشاسته، عصاره و لعاب سفید گندم مخلوط می شود، وقتی در آبکش شسته شود، حالتی مانند الیاف و پنبه پیدا می کند.
وی ادامه داد: هرکسی به این موضوع شک دارد، می تواند آن را به آزمایشگاه ببرد و متوجه شود که غیر از گوشت در حلیم از چیز دیگری استفاده نمی شود.
رییس اتحادیه کباب، چلو کباب و غذاهای سنتی تهران با اشاره به اینکه بر تمام واحدهای عرضه آش و حلیم نظارت می شود، اضافه کرد: وجود پنبه در حلیم شایعه و دروغ است.
وی در پایان به قیمت مصوب آش و حلیم اشاره کرد وگفت: قیمت هرکیلو حلیم و آش شله قلمکار ۲۵ هزارتومان و قیمت انواع آش بدون گوشت ۲۲ هزار تومان است.
دیدیم که میگیم. گوشت پخته کجا مثل پنبه میشه؟! التماس تفکر