کد خبر: ۵۷۳۹۸
تعداد نظرات: ۳ نظر

طرح افزایش قابلیت هضم خوراک دام به روش پیشرفته میکرونایزه در جوین اجرا شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، مسئول امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: فرآوری مواد خوراکی دام از جمله جو و ذرت و تبدیل آن به حالت پرک با هدف کاهش هزینه‌ها در تغذیه دام و راحتی در هضم آن توسط دام از عوامل افزایش بهره وری در صنعت دامداری است.

«مریم آبرودی» افزود: پرک کردن که یکی از این روش‌های فرآوری مواد خوراکی است علاوه بر کاهش اتلاف خوراک و حمل‌ونقل آسان آن، می‌تواند باعث افزایش مصرف خوراک و درنتیجه رشد بهتر حیوان شود.

وی افزود: این روش برای نخستین بار در جوین با استفاده از دستگاه فرآوری پیشرفته فیلک میکرونایز اجرایی شده است که می‌توان با استفاده از محصولات فرعی کشاورزی برای تأمین کل پروتئین غیر علوفه‌ای جیره موردنیاز گاو‌های شیری استفاده کرد.

مسئول امور دام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین تصریح کرد: در این روش جو و ذرت غلطک یا فیلک شده بر خلاف آسیاب شده باعث خوب مخلوط شدن با بخش علوفه‌ای جیره، مانع تخمیر سریع در شکنبه و در نهایت موجب هضم و جذب بهتر خوراک و افزایش عمر مفید دام می‌شود.

آبرودی یادآور شد: میکرونایز یا مادون قرمز در این دستگاه، هم باعث از بین رفتن میکروارگانیسم هاو ویروس‌های موجود بر روی خوراک و هم باعث ژلاتینه شدن نشاسته و از بین رفتن فاکتور‌های ضد تغذیه‌ای می‌شود که این عمل قابلیت هضم پروتئین را افزایش می‌دهد.

شهرستان جوین در غرب خراسان رضوی است.

 

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
0
0
مجید دلبندم، شکنبه غلط ه، درستش شکمبه است
ناشناس
|
United States of America
|
۰۱:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
0
1
امیدوارم دوستان متخصص تغذیه زودتر وارد عمل بشن و قبل از اینکه این ماجراجویی آسیب خودش به جا بذاره، توضیحات تفاوت انواع خوراک، فرآوری اون، میزان قابل هضم برای دام و میزان قابل هضم برای فلور باکتریایی و عوارض عدم توازن رو برای دوستان شرح بدهند...
پاسخ ها
هومن
| Philippines |
۰۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۰
حالا یکی خواسته تو این ملمکت کار مثمرثمر بکنه شما سنگ بنداز جلوش.خوب جایی که دامداری سنتیه و جو رو درسته مصرف می کنه این روش حداقل ترین کار ممکنه حالا شوما هی بیا ایراد ایده آلیستی بگیر ببینیم چیطو میشه!
نظر شما
ادامه