
حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست با اعضای هیات مدیره اتحادیه کارخانجات خوراک دام از تحول در صنعت خوراک کشور با همکاری با اتحادیه در آیندهای نزدیک خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اگنا، «دکتر علیصفر ماکنعلی» در این نشست با اعلام این خبر افزود: سازمان دامپزشکی با کمک اتحادیه کارخانجات به دنبال راهکارهایی برای تولید خوراک با کیفیت بالا و هزینه پایین در کشور می باشد.
وی افزود: ساماندهی تشکل های موجود در صنعت از برنامه های دیگر ما می باشد و به دنبال این هستیم که تمامی فعالیت های تصدی گری را به تشکل های متناظر واگذار کنیم.
ماکنعلی از دیگر رئوس برنامه های مشترک با اتحادیه را رتبه بندی کارخانجات خوراک، نظارت بیشتر بر آنان و محدود سازی خام فروشی خوراک در سطح کشور اشاره نمود.
وی با توجه به واردات سالیانه ۹.۵ میلیون تن ذرت در کشور، خاطرنشان کرد: تولید خوراک در کارخانجات باعث افزایش بهره وری در خوراک و کاهش افت لاشه طیور خواهد شد و اعتقاد داریم که با پیشگیری از این سیاست، ۱۳ درصد از هدررفت ذرت کشور صرفه جویی خواهد شد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور افزود: برنامه در نظر گرفته شده باعث خواهد شد هزینه تولید برای تولیدکننده مواد پروتئینی حدود ۲۰ درصد کاهش می یابد.
وی در انتها قول مساعد برای پیگیری مشکلات ماده ۱۹ را به منظور حمایت از کارخانجات خوراک اعلام داشت.
ان شالله ماده ی 19 در کارخانجات حواراک دام و طیور مخصوصا در زنچیره های تولید گوشت به شکل جدی دنبال شود
آقای دکتر ماکنعلی سازمان متولی بهداشت تولیدات دامی و خوراک مورد مصرف دام است نه تولید با هزینه اندک.لطفا بر وظایف ذاتی و قانونی سازمان دامپزشکی متمرکز باشید.
|
اونچه که کمتر اهمیت داده میشود بهداشت و وظیفه خطیر حراست از امنیت غذایی مردم است
جای مهندس ............ پرچمدار حذف مسوولین فنی در این جلسه کاملا محسوس است
مسئول فنی یک عنوان کاملا زاید است. دوست عزیز دامپزشک اخه از تهیه خوراک دام چی میدونه؟ هیچی! چهار واحد پاس کرده اونم معلوم نیست کجا! تولیدکننده همینطوریش داره به زور میگردونه کارو حالا پول مفت بده مسئول فنی که چی؟
|
مسئول فنی بهداشتی در کارخانه خوراک اگر هیچ آگاهی نداشته باشه، و فقط بتونه مانع از ورود سموم قارچی به خوراک بشه و مانع از ورود اقلام بی کیفیت به کارخونه بشه، رسالت بزرگی انجام داده و بسیار موفق بوده است.
|
دامپزشکان شاید راجع به تهیه خوراک دام اطلاعات کمی داشته باشند ولی میدانند که تولید کننده چه چیزی باید تولید کند تا هر آشغالی را به دامدار جای خوراک دام غالب نکنند.
|
آره واسه کسایی که میخان تخلف کنند، کم فروشی کنندو مرغدار و دامدار رو بدبخت کنند مسئول فنی چیز زائدی هست مثل پلیس میشه
ای کاش بهداشت و امنیت غذایی سرلوحه تمام تصمیمات سازمانی باشد، و
دوست عزیزی که می فرمایی دامپزشک از خوراک چیزی نمیدونه، عرض کنم خدمتتون که دامپزشک اونقدر ها هم با خوراک دام نا آشنا نیست. هم تغذیه دام خونده هم جیره نویسی و بالانس غذای دام و هم بهداشت مواد غذایی و شناخت میکرب و قارچ آلوده کننده غذا که میتونه به عنوان عوامل آلوده کننده غذای دام هم مطرح باشند مثل باکتری سالمونلا و ای کولای و ... از سویی بیماری های متابولیک دام هم خونده و میدونه یک غذای باکیفیت باید چطور بالانس بشه تا دام بیمار نشه و پرورش دام بهترین بازدهی رو داشته باشه.سم شناسی و قارچ شناسی و ... هم خونده که در این حوزه به کار میاد. اگر دامپزشکی کم کاری می کنه و حضور موثری در کارخانه خوراک دام نداره دلیل نمیشه اصل قضیه زیر سوال بره.