کد خبر: ۵۷۸۰۴

سرآشپز سابق ملکه الیزابت، با توصیف آشپزخانه کاخ باکینگهام به عنوان رستورانی برای سگ‌های «کورگی» سلطنتی، گفت که قبلا هر روز برای آن‌ها غذای تازه آماده می‌کرد!

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دارن مک‌گردی» ۵۸ ساله ۱۵ سال برای سلطنتی‌های انگلیس آشپزی کرده بود. او با انتشار ویدیویی در یوتیوب گفت که چگونه قبلا غذاهایی مانند خرگوش و جگر مخلوط با کلم و برنج را برای سگ‌های کورگی الیزابت دوم پخت می‌کرده است. او از منوی جداگانه‌ای صحبت کرد که وعده‌های غذایی سگ‌ها از میان آن‌ها انتخاب می‌شدند!

به گزارش روزنامه دیلی میل،‌ زمانی که «دارن» در کاخ باکینگهام مشغول به کار بود، ملکه ۱۲ سگ کورگی داشت که در سبدهای حصیری در اتاق کورگی می‌خوابیدند و دو پادو هم برای آن‌ها از آشپزخانه غذا می‌بردند. تعداد این سگ‌ها اکنون به ۳۰ قلاده رسیده است.

او گفت: «وقتی در کاخ باکینگهام مشغول شدم، اصلا انتظار نداشتم برای سگ‌های ملکه غذا بپزم. کورگی‌ها منوی غذای خودشان را داشتند. فکر می‌کردم قرار است برای پادشاهان، ملکه‌ها و روسای جمهور غذا بپزم. این کار را کردم اما شغل اول من این بود که برای کورگی‌ها غذا بپزم. پختن هر روزه غذای تازه از منوی خودشان!»

این سرآشپز سابق همچنین از مصائب تهیه غذای این سگ‌ها صحبت کرده و گفت برای اینکه استخوانی در گوشت غذای کورگی‌ها جا نماند، مجبور بوده تا گوشت را به قطعات بسیار ریز خرد کند. وقتی غذا آماده می‌شد، پادوها غذا را برای این سگ‌ها می‌بردند و ملکه هم اغلب خودش به آن‌ها غذا می‌داد.

دارن مک‌گردی گفت که چطور این سگ‌ها سابقا با ملکه و کارکنان او بین کاخ‌ها تردد می‌کردند و توضیح داد که این سگ‌ها چطور در خانه‌های کوچکتر مثل کاخ ساندرینگهام وارد آشپزخانه می‌شدند.

این سرآشپز پیشین کاخ باکینگهام گفت: «یادم می‌آید در ساندرینگهام بودیم و داشتم فیله گاو در فر می‌گذاشتم و متوجه نشدم که یکی از کورگی‌ها اطراف غذاست و بو می‌کشد. یک قدم عقب رفتم و حین اینکه گوشت را داخل فر می‌گذاشتم، داشتم سکندری می‌خوردم. در داخل آشپزخانه‌های سلطنتی، سگ‌ها انگار که یک عضو عادی هستند و مداوم به داخل و خارج آشپزخانه می‌دوند.»


نظر شما
ادامه