رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی البرز با بیان اینکه از اول تیر ماه واحدهای صنفی موظف هستند تخم مرغ را در یخچال عرضه کنند، گفت: این طرح از فروشگاههای زنجیرهای آغاز و به مرور زمان در واحدهای کوچک نیز اجرایی خواهد شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر سید محسن ابوترابی» در رابطه با ضرورت حفظ سلامت تخم مرغ در مراحل تولید، بسته بندی و عرضه اظهار کرد: تخم مرغ جزو مواد خامی است که به نظر میرسد پوسته ضخیمی دارد و احتمال آسیب دیدن آن پائین است ولی این طور نیست.
وی ادامه داد: طبق بررسیهای صورت گرفته حتی یک آسیبی که با چشم هم قابل مشاهده نیست ممکن است بهداشت و سلامت تخم مرغ را به خطر بیندازد.
وی با بیان اینکه اغلب آسیب به تخم مرغ در مرحله انتقال اتفاق می افتد، گفت: بر این اساس مقرر شده حمل و نقل تخم مرغ توسط خودروهایی که دمای ۱۰درجه سانتیگراد را حفظ میکنند انجام شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی البرز توضیح داد: علاوه بر این بنا شده از اوایل تیر تخم مرغ تنها به صورت بسته بندی ارائه و توزیع تخم مرغ به صورت فلهای ممنوع شود.
ابوترابی با بیان اینکه همچنین واحدهای صنفی موظف هستند تخم مرغ را در یخچال عرضه کنند، ادامه داد: این طرح از فروشگاههای زنجیرهای آغاز و به مرور زمان در واحدهای کوچک نیز اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به دسته بندی کیفی تخم مرغها هم گفت: به زودی تخم مرغها بر اساس ظاهر و اندازه در دو رتبه a و b دسته بندی و عرضه خواهد شد.