مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: سلامت غذای مردم از هر اولویتی برای سازمان دامپزشکی مهمتر است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر علی فاتحی نیا» مدیر کل دامپزشکی استان یزد در بازدید از مجتمع کشتارگاهی مهریز از تشدید نظارت بر مراکز توزیع گوشت و قصابیهای استان خبر داد و گفت: مرحله پیش سرد باید حتما پیش از توزیع گوشت انجام گیرد و به متخلفان و کسانی که اقدام به کشتار غیر بهداشتی در خارج از کشتارگاههای صنعتی میکنند برخورد می شود.
او با اشاره به امکانات ذبح و بسته بندی گوشت و تجهیزات پیش سرد در کشتارگاه صنعتی، افزود: سلامت غذای مردم از هر اولویتی برای سازمان دامپزشکی مهمتر است و کلیه توزیع کنندگان گوشت در استان مکلف به استفاده از ظرفیتهای بهداشتی کشتارگاههای صنعتی استان هستند.
مدیر کل دامپزشکی استان یزد اظهار داشت: کشتارگاهها نیز باید از خروج لاشه گوشت بدون طی مرحله پیش سرد جدا خودداری کنند.