
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: در تولید خاویار رتبه دوم و در تولید گوشت رتبه سوم جهانی را داریم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، «نبی الله خون میرزایی» در گفتگو با خبر ۲۱ شبکه یک سیما افزود: رتبه گذشته ایران در خاویار مربوط به صید این ماهی از دریا بود، اما با ممنوع شدن صید ماهیان خاویاری در دریای خزر از ۱۰ سال پیش، در پرورش این ماهیان شانه به شانه کشورهای دیگر حرکت کردیم و از آنها سبقت گرفتیم.
وی گفت: رتبه نخست تولید خاویار را چین به خود اختصاص داده و ایران در رتبه دوم است و در تولید گوشت نیز پس از ارمنستان در رتبه سوم قرار داریم و برنامه توسعه پرورش ماهیان خاویاری را برای رسیدن به جایگاه دوم در بخش تولید گوشت آغاز کرده ایم.
آقای خون میرزایی افزود: در استان مازندران زنجیره پرورش ماهیان خاویاری کامل شده و حلقه مهم این زنجیره، پایانه صادراتی است.
وی گفت: با توجه به اینکه توجیه اقتصادی پرورش ماهیان خاویاری، منطقی و مناسب است لذا بانکها برای پرداخت تسهیلات، واقع بینانه به این صنعت نگاه کنند.
این نظرکاملا غلط است وریاست محترم شیلات ظاهرا اطلاعات غلطشون درمورد دامپزشکی بااطلاعات غلطشون در حوزه شیلات برابری میکند.نه دوست عزیز.درحال حاضرما جزء 10کشور اول هم نیستیم.واین آمارشما رویای شماست ونه واقعیت
چه فایده ای داره دوم رتبه جهانی رو داشتن وقتی که مردم توانایی خرید خاویار یا گوشت ماهی رو ندارن و در اثر کمبود خوردن ماهی اکثراً پاهایه مردم ایران پرانتزی و کج شده اند