
عضو هیأت رئیسه مجلس در توئیتی به انتقاد از بی تدبیری وزارت جهاد کشاورزی در کنترل قیمت مرغ و تخم مرغ پرداخت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از خانه ملت، «سیدناصر موسوی لارگانی» عضو هیأت رئیسه مجلس در توئیتی از افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ به عنوان مایحتاج ضروری مردم انتقاد کرد.
متن توئیت عضو هیأت رئیسه مجلس به شرح زیر است:
قیمت مرغ به 20 هزار و هر شانه تخم مرغ به حدود 30 هزار تومان رسیده است. دست کم 40 درصد افزایش یکباره قیمت.
از وزارت جهاد کشاورزی رهاشدگی قیمتهای مایجتاج ضروری مردم پذیرفته نیست.
وزیر باید به سرعت وارد عمل شده و قیمت ها را تعدیل کند و الا طرح استیضاح به جریان خواهد افتاد.
با سلام خدمت حاج آقا ، شرمنده ولی وزیر قبلی را که قرار بود استیضاح بفرمایید ، چه شد ؟؟؟؟ اصلا فرمودید رسیدگی فرمایند ، که چرا از استیضاح فرار فرمودند ؟؟!
توئیتر برای حاج آقا و دوستانشان حلال است و برای دیگران حرام ؟
تنها راه اصولی متضمن گوشت و مرغ ارزان برای مردم و هم زمان رونق تولید جمع کردن بساط دلالی نهاده های دامی و تخصیص کارت الکترونیک پروتئین دامی برای خانواده هاست.
بافت وزارت جهاد خراب است ،تیم .............. نخواهند گذاشت وزارت روی خوش ببیند اینک هم وزیر کاره ای نیست، ............. همه کاره است