کد خبر: ۵۸۶۷۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

معرفی کتاب «روش‌های آزمون گوشت و فرآورده‌های گوشتی» تالیف دکتر سید شهرام شکرفروش و دکتر سارا بصیری

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
تقوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
0
0
حکیم مهر جان، لینک دانلود فهرست کار نمیکنه
پاسخ ها
حکیم مهر
| Germany |
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
با سلام و احترام،
لینک چک شد. مشکلی نداشت.
نظر شما
ادامه