معاون سلامت اداره کل دامپزشکی قزوین گفت: عمر ماندگاری تخم مرغ در شرایط مناسب دما و رطوبت 30 روز است و نگهداری تخم مرغ خارج از یخچال (بالای 4 درجه سانتیگراد) عمر ماندگاری آنرا کاهش می دهد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، «دکتر یدا... کلهر» اظهار داشت: با عنایت به دستورالعمل اجرائی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور، عمر ماندگاری تخم مرغ برای مصارف خانوار با شرایط نگهداری صفر تا 4 درجه سانتیگراد ، 30 روز تعیین شده و کلیه واحدها پرورش مرغ تخم گذار ملزم به رعایت این مهم و درج تاریخ تولید و انقضای یک ماهه بر روی تخم مرغها هستند.
وی تصریح کرد: تخم مرغ یک فرآورده خام دامی است که در صورت عدم رعایت شرایط مناسب دما و رطوبت به سرعت فاسد می شود که مهمترین علامت آن مخلوط شدن زرده و سفیده تخم مرغ می باشد که در همین راستا به کلیه مراکز تولید و عرضه تخم مرغ تاکید شده است که در از زمان تولید تا عرضه تخم مرغ زنجیره سرد این محصول را حفظ کرده و از عرضه تخم مرغ فاقد نشانه جدا خودداری کنند