حکیم مهر - مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی ضمن بازدید از مزرعه پرورش شتر مرغ در شهرستان آذرشهر گفت: شترمرغ نسبت به سایر دامهای مزرعه دارای مزایای زیادی است از جمله آنها مقاومت این حیوان نسبت به بیماریها، شرایط نامساعد جوی و محیطی و فقر غذایی است.
دکتر بهراد زندیه افزود: تاکنون بیماری مشترکی بین انسان و شترمرغ گزارش نشده و از نظر تغذیه ای نیز این حیوان بسیار کم توقع بوده و گوشت آن نیز از کیفیت خوبی برخوردار است.
وی در ادامه سخنانش گفت: پرورش شتر مرغ از لحاظ اقتصادی توجیه مناسبی دارد و ما در دامپزشکی استان از لحاظ فنی و تخصصی می توانیم سلامت و بهداشت شتر مرغ را تامین نمائیم و از سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی شترمرغ به شدت استقبال و حمایت می نمائیم.
قابل توجه آقای دکتر زندیه که شتر مرغ تنها پرنده ای است که به بیماری شاربن ، که یک بیماری خطرناک مشترک بین انسان و دام است، مبتلا می شود.
راستشو بگو رفته بودین ...........! شما می خواین اگه کمکش کنین اونجارو به یه محل توریستی تبدیل کنین مردم هم بیان شتر مرغ ببنند هم کبابشو بخورند ولی شما که دست آدم رو نمی گیرید ...........!
سلام
با سلام