رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور با بیان این که بیماریها و عوارض پس از آن، افراد را وادار به محدودیتها و استفاده از رژیمهای خاص غذایی میکند، افزود: بیماران کلیوی و قلبی عروقی از جمله آنها هستند که باید در رژیم غذایی خود مواد سدیمی از جمله کرفس و اسفناج را کاهش دهند.
دکتر احمدرضا درستی دگفت: بیماران کلیوی و قلبی عروقی مستلزم رعایت برخی نکات غذایی مانند کاهش نمک و مواد سدیمی هستند و از این میان سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج و حتی برگ چغندر حاوی منابع غنی سدیم هستند که مصرف بیش از حد از مواد سدیم دار موجب تجمع آب و املاح معدنی در بدن و به خصوص اطراف چشم آنان شده و به علاوه احتمال بروز سکتههای قلبی و مغزی را در بیماران قلبی عروقی افزایش میدهد.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه تجمع آب و املاح بدن در اطراف چشم نمود بیشتری دارد، افزود: دلیل آن نیز وجود آب و کیسههای دائمی آب در زیر پلک برای شست و شوی چشم است.
دکتر درستی در پایان تاکید کرد: کاهش مصرف نمک و مواد سدیم دار در افراد قلبی عروقی به قدری مهم است که توصیه میشود غذا و حتی نان مصرفی خود را بدون نمک استفاده کنند.