مدیرکل دامپزشکی استان تهران در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران که در محل استانداری تهران برگزار شد به تشریح طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ پرداخت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران، مدیرکل دامپزشکی استان تهران در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران که در محل استانداری تهران برگزار شد به تشریح طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ پرداخت.
«دکتر سید علی سید علی بابائی» با بیان اینکه در این طرح گوشت مرغ در سه رده A+,A ,B رتبه بندی می شود، مزایای اجرای این طرح را بطور کامل تشریح کرد.
در ادامه این جلسه با نظر مساعد «دکتر عسگری» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و «مهندس صادقی» رئیس سازمان صنعت و معدن وتجارت استان تهران مقرر گردید، موضوع در جلسه ستاد تنظیم بازار کشور مطرح شود.
درپایان معاون استاندار از ارتقاء سطح کشتارگاههای استان تهران از طریق تجهیز کشتارگاهها به خط اتوماتیک پیشرفته با برخورداری از تسهیلات بانکی خبر داد.