کد خبر: ۵۹۳۸۴

کشتارگاه صنعتی دام قم که با هزینه ۳۲ میلیارد تومانی احداث شده است، بصورت آزمایشی آغاز به کار کرد

کشتار آزمايشي دام در مجتمع کشتارگاه صنعتي دام قم عصر دیروز آغاز شد .

به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، «ضيايي» مدير عامل شرکت تعاوني توسعه و عمران شهرستان قم گفت: اين مجتمع که در ابتدای در ابتدای محور جعفریه و در 20 هکتار مساحت و با هزينه اي حدود 32 ميليارد تومان احداث شده که هم اکنون به منظور رفع نقايص احتمالي، به صورت آزمايشي آغاز به کار کرده است .

ضيايي ظرفيت کشتار اين مجتمع را در حال حاضر و در يک شيفت کاري هزار راس دام سبک ويکصد و پنجاه دام سنگين عنوان کرد که امکان افزايش تا سه برابر وجود دارد .

وي افزود: سالن بسته بندي گوشت و آلايش هاي دامي، واحد تبديل ضايعات به خوراک دام و سردخانه از ديگر امکانات اين مجتمع است .

ضيايي افزود: سهامداران اين شرکت افراد تحت پوشش بهزيستي، ايتام، جامعه کارگري و حتي کارمندان برخي ادارات هستند که تاکنون 24 هزار سهم به 11 هزار نفر از آنان فروخته شده است .

معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار در حاشيه بازديد از اين مجتمع به خبرنگار ما گفت: اين طرح از مصوبات سفر رهبر انقلاب به قم بوده است که 3 ميليارد تومان از هزينه ساخت اين مجتمع از محل اعتبارات سفر رهبري تامين شده است .

«غضنفري» توجه به صنايع مکمل را از نيازهاي ضروري استان برشمرد و گفت: حوزه دام از جمله اين صنايع است که راه اندازي مجتمع کشتارگاهي صنعتي دام مي تواند بخشي از نياز استان را برطرف مي کند .

غضنفري تاکيد کرد اين مجتمع مي تواند جايگزين کشتارگاه فعلي شهرداري قم باشد .

معاون استاندار افزود: ظرفيت اين مجتمع به گونه اي است که مي تواند حتي نياز خارج از استان را هم تامين کند .

 

نظر شما
ادامه