کد خبر: ۵۹۵

پژوهشگران آمریکایی می گویند می توان غذاهایی را مصرف کرد که مانع از جذب کلسترول در بدن می شوند.

غذاهای مختلفی وجود دارند که میزان کلسترول را به شیوه های مختلف پایین می آورند، بطور مثال برخی از این مواد غذایی فیبر قابل حل را در بدن آزاد می کنند که این فیبر در دستگاه گوارشی به کلسترول می چسبد و کلسترول را با خود از بدن خارج می کند.

از سوی دیگر مواد غذایی حاوی چربی‌های غیر اشباع «polyunsaturated fats »میزان کلسترول بد را کاهش می دهند و همچنین غذاهایی وجود دارند که حاوی ترکیبات گیاهی sterol و stanol هستند که این دو ماده مانع از جذب کلسترول در بدن می شوند.

مجموعه ای از مواد غذایی وجود دارند که در زمینه کاهش میزان کلسترول می توانند بهترین گزینه باشند که عبارتند از :

- جو، حبوبات، غلات، بادمجان و بامیه.

- مصرف 60 گرم مغز گردو، بادام و بادام زمینی به صورت روزانه میزان LDL خون را تا پنج درصد کاهش می دهد.

- مصرف روغن‌های گیاهی به جای کره و چربی حیوانی.

- مصرف انواع میوه‌ها که حاوی پکتین هستند که این ماده یکی از انواع مهم فیبر گیاهی موسوم به soluble (محلول) است.

- سویا و ماهی.

 

نظر شما
ادامه