حکیم مهر - نتایج یک مطالعه جدید تایید میکند که افزودن گردو به رژیم غذایی روزانه خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش داده و به پایین آوردن میزان کلسترول مضر در خون کمک میکند.
متخصصان در این مطالعه تشریح کردند وقتی شما یک وعده غذایی میخورید که حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است اگر پس از آن یک مشت گردوی خام مصرف کنید میتواند امکان آسیب ناشی از این چربی مضر به عروق خونی خود را تا حد قابل ملاحظهای محدود کنید.
در هر50 گرم گردو کمتر از 4 گرم چربی اشباع شده وجود دارد اما به این دلیل که تمام مغزهای خشکبار سرشار از کالری هستند لذا توصیه میشود که اعتدال در مصرف آنها امری ضروری است.
به گزارش پایگاه اینترنتی مدگورو، مغز گردو سرشار از آنتی اکسیدانها، چربیهای امگا -3 و اسید آلفا لنیولئیک است. شما میتوانید از گردو در وعده غذایی صبحانه استفاده کنید. به جای ریختن گوشت داخل سالاد مقداری گردوی تازه به آن بیفزایید و به جای سوسیس و تخم مرغ و گوشت فرآوری شده، پروتئین مورد نیاز بدنتان را از گردو دریافت کنید.