کد خبر: ۶۰۳۲۷
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
 

نگه کن بدین نامه‌ی پندمند

مکن چشم و گوش خرد را به بند

گوهرین کتابی ساخته‌ام به صورت از بهر سیر کردن شکم، که در معنی اندیشه را گرسنگی افزاید و خردمند از خواندن آن سیر نگردد....

کتاب گوهرنامه که برای دانشجویان و علاقمندان به فرهنگ و تاریخ و تمدن ایرانی و زبان شکوهمند پارسی نوشته شده است، به دو جستار می پردازد، یکی سیرکردن شکم و دیگری گرسنه نمودن اندیشه،

پوسته‌ی کتاب که شاید اندکتر از 40 درصد  آن باشد، درباره آموزش آشپزی ایرانی با جایگزینی گوشت سودمند بوقلمون بجای گوشت زیانبار گوسفند، به دانشجویان و جوانانی است که با هنرفن آشپزی و آماده‌سازی یک خوراک سودمند و پسندیده بیگانه‌اند و مغز کتاب، برای آشنا نمودن ایشان است با چکیده‌ای از دستکم 1500 سال ادب و دانش و تاریخ و فرهنگ شکوهمند ایران و نام‌آوران و بزرگان پرآوازه و بی‌مانند آن به گواه آثار برجای مانده از ایشان و آنچه در تذکره‌ها و فرهنگ‌های آن روزگاران تا به امروز برجای مانده است.

گوهرنامه، سرتاسر روایتی است از دانش و فرهنگ و ادب نوابغ سرزمین شکوهمند ایران...

آنجا که با کلام سحرانگیز ابوالفضل بیهقی از خردسالی مسعود غزنوی و بازی‌های کودکانه او می‌شنویم تا هنگامی که شاهد بر دار کردن حسنک وزیر به فرمان او می‌شویم... از خراسان بزرگ بسیار می‌شنویم و با سرگذشت سرو افسانه‌ای کاشمر و سرانجام تلخ آن همراه می‌شویم...

 از سفرهای دور و دراز و شگفت‌انگیزی که ناصرخسرو قبادیانی، فرزانه خراسان، ما را با خود در هزارسال پیش به همراه می‌برد تا دیدار عطار و مولانای خردسال و روایت عروضی سمرقندی از جفای محمود به حکیم توس.

 از سفر فرخی سیستانی به خراسان بزرگ تا منظوم کردن کلیله و دمنه با قلم افسون‌کننده رودکی...

از دانش و حکمت برزویه پزشک و پزشک میسری ایرانی و سرایش مثنوی یگانه‌ی او در پزشکی، پیش از آفرینش شاهنامه، تا طبابت‌های شگفت‌انگیز ادیب اسماعیل و فرزانه‌ی خراسان، شیخ‌الرئیس...

از فرنبغ دادگی در دوره خسرو انوشه روان و بزرگمهر وزیر و پاسخ ایرانیان به ابداع شترنگ تا یافته‌های شگفت‌انگیز بیرونی و رازی و فارابی و خیام و خواجه نصیر و خواجه نظام‌الملک و ده‌ها قله‌ی دانش دیگر....

 از آفرینش شاهنامه شکوهمند بدست یگانه‌ی روزگار و زنده‌کننده‌ی زبان پارسی، فردوسی بزرگ، تا کسایی مروزی و منوچهری دامغانی و حکیم سنایی و حکیم نظامی و خواجوی کرمانی....

 از سخنان و سروده‌های حکمت‌آموز استاد سخن سعدی تا الهامات لسان‌الغیب حافظ شیرین سخن و مولانای جان....

 و ده‌ها و ده‌ها گوهر بی‌مانند که در پیکر زرین ایران ما نشسته‌اند و این سرزمین گوهرنشان را بی‌مانند ساخته‌اند.

با گوهرنامه همراه شوید و در تاریخ شکوهمند ایران، سفر کنید...

گوهرنامه، گوهرین کتابی است، به صورت از بهر سیرکردن شکم، که به معنی، اندیشه را گرسنگی افزاید و خردمند از خواندن آن سیر نگردد.

تالیف دکتر اوستا صدرزاده، متخصص بیماری‌های طیور

انتشارات مهان نوند: 09372159397 (خانم پهنابی)

 
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
نیما ، شاگرد استاد صدرزاده
|
United States of America
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
3
10
درود بر استاد نازنین ، زنده باد استاد فرهیخته
جواد زهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
5
11
به داشتن استاد بی نظیرم دکتر صدرزاده افتخار میکنم❤
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
0
13
استاد مسلم طیور ایران
اعتبار دانشکده گرمسار
دانشمند فرهیخته
جز ردای استادی بر تو نشاید بالا بلند
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
0
9
سلام درود بر استاد جان
می بالم به خودم که استادی چنین فرهیخته دارم که این چنین با تلفیق هنرمندانه خود از تاریخ کهن ایران زمین ، ادبیات شیرین پارسی و هنر زیبای آشپزی را در کنار هم برای بهرمندی روح و جان تالیف کردند . سایه شما مستدام
محمد
|
Germany
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
0
5
جان جانان استاد دکتر اوستا صدرزاده مثل ندارد .فقط همین مثل ندارد
دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
8
4
دکتر عزیز دیگه ازتالیف کتابهای پرورش وبیماریهای طیور برای این دانشجوهای تنبل خسته شده حالا شروع به تالیف کتاب اشپزی گرفته مگه این دامپزشکها اشپز های خوبی بشن
پاسخ ها
قاف
| United States of America |
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
یکم- ایشان کتابهای پرورش و بیماریها را برای عاشقان این عرصه تالیف نمودند. هرچند تنبل ها هم میتوانند صاحب کتاب شوند.
دوم- ایشان از اینکه اندکی از دانش شان را برای نسل های آینده یادگار بگذارند تا باعث خیر شود خسته نمیشوند.
سوم- این کتاب سعی دارد در کنار سیر کردن شکم تنبل ها, کمی هم اندیشه را به گرسنگی اندازد. البته موجب تردید است که یعد از سیر شدن شکم تنبلی, دنبال گرسنه کردن اندیشه برود.
چهارم- دانشجوی تنبل نه تنها دامپزشک بلکه اشپز خوبی هم نمیشود. به رستوران میرود. چون تنبل است.
اشکان
|
United States of America
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
0
4
و دگر بار گوهر دردانه عصر تلالویی شگرف آفرید تا مشتاقان و شیفتگانش را جانی دوباره باشد و از چشمه هنر و معرفت آن استاد بی مانند سیراب گردند.
باشد که قدر گوهر را گوهر شناسان حقیقی دریابند و چشم دل گشوده و به گوش دل شنوده و به عمق جان برگیرند این گوهرنامه ثمین را.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۹
6
1
کتاب اشپزی است؟
ممنون می شوم نویسنده کتاب توضیح بدهند چون در مقدمه گنگ است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۴
هرچند از اسم کتاب (پند و پخت های دانشجویی) و پاراگراف اول و دوم این صفحه ساده تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید میتونستید جواب سوالتون رو بگیرید, ولی میتونید با شماره تماس آخر مطلب ارتباط بگیرید تا جواب بگیرید.
شکوفه حساس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
2
عرض ادب.بنده دانشجوی دانشگاه تهران بودم و در زمینه دام بزرگ ادامه تحصیل دادم اما همیشه علاقه داشتم در کلاس های استاد صدرزاده حضور داشته باشم که تا به امروز میسر نشده و خوش به سعادت دانشجویانی که شاگردی ایشان را کردند بطور مستقیم
نظر شما
ادامه