کد خبر: ۶۱۶۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
 

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: درج لیبل قرمز برای لاشه دامهای ماده در کشتارگاهها آغاز شده است و به مرور الزامی خواهد شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، «دکتر راول غلامپور اقدمی» اظهار داشت: با عنایت به لزوم آگاه سازی مصرف کننده از بابت نوع گوشت مصرفی و مشخصات بهداشتی آن و در راستای ارتقاء نظارت بهداشتی و اطلاع رسانی و حمایت از مصرف کننده در کشتارگاههای استان علاوه بر درج مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه   نسبت به درج  مشخصات (نوع دام، جنس دام  نر و ماده، تاریخ تولید و زمان ماندگاری و آدرس کشتارگاه و کد های بهداشتی) بر روی لیبل الصاقی بر روی ران و سردست لاشه اقدام می کند.

وی تصریح کرد: لاشه دام ماده به دلیل سن بالا از نظر کیفیت با گوساله نر تفاوت داشته و قیمت پایین تری دارد که می بایست مشتری از آن مطلع باشد  لذا به  عموم مردم توصیه می شود در زمان خرید گوشت قرمز از قصابیها به موارد فوق دقت کافی داشته باشند و در صورت انقضای تاریخ مصرف لاشه و یا دیگر مشکلات بهداشتی نسبت به عدم خرید و اطلاع رسانی به اداره کل دامپزشکی استان قزوین از طریق سامانه پیامکی 50001512 اقدام کنند.

گفتنی است مدت زمان مصرف لاشه گوساله در دمای یخچال، 5روز و لاشه گوسفندی 3 روز و در دمای منفی 18 درجه، گوشت منجمد گوساله، یک سال و منجمد گوسفندی 9 ماه می باشد.

 
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Vet.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۴
0
0
احتراماً.
اقدامی بسیار بجا و شایسته.
دامپزشکی استان قزوین در اجرای قوانین و دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی با عزمی راسخ همیشه پیشقدم بوده است.
نظر شما
ادامه