
حکیم مهر: «دکتر سیدبهمن نقیبی» معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور و رئیس کارگروه مشترک سازمان دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی، طی نامهای از ادارات کل دامپزشکی سراسر کشور خواست که گزارش عملکرد و اطلاعات مربوطه درخصوص دستورالعمل اجرایی ماده ۱۹ آئیننامه نظارت بهداشتی دامپزشکی را ظرف ده روز به این سازمان ارسال نمایند.


کدام عملکرد ؟ توی ماده 19 آمده که باید حقوق به حساب دامپزشک بیاد و دامپزشکی از دکتر پرینت حساب بگیره تا معلوم بشه واقعا واریز شده یا ن . در صورتی که اینجوری عمل نمیکنن بلکه میگن باید دامپزشک بیاد کتبی از شرکت شکایت کنه تا ما بررسی کنیم . این چه کاریکه اگ قرار بود بریم شکایت کنیم که میرفتیم ادره کار و شورای حل اختلاف
|
باسلام. اینمورد قبلاً عملیاتی شد.ولی مدیر شرکت قبل از اینکه مثلاً 4 میلیون بریزه به حساب دکتر یکملیون چک ازش میگرفت بعد پول رو بحساب سازمان نظام یا دکتر واریز میکرد.اونوقت تو پرینت حساب بگرد اگر خلافی گرفتی جایزه داری.
ماده 19 جک خنده داری بیش نیست
درود بر دکتر نقیبی بزرگوار. امیدوارم در تمام استان ها عملی بشه. از همکاران خودم هم خواهش می کنم به جای آیه یاس خوندن، مطالبه گری کنند و از ادارات کل و نظام استان ها و انجمن های صنفی اجرای کامل ماده ۱۸ و ۱۹ رو بخوان. و زیر بار حقوق های پایین تر از تعرفه نرند.
خدایش دیگه ندین نظام مثلا سبز
هيچ كاري نداره اجراي قانون ماده ١٩
هر کدام از مسئولین فنی بهداشتی که مصر به پیگیری ماده 19 بودند توسط خود نظام دامپزشکی زیر اب ان زده میشه وبا کارفرما از قبل هماهنگ شده عمل میکنن هیچ اراده ای برای اجرایی شدن این امر لازم وتضمین کننده امنیت شغلی وسلامت غذای جامعه وجود نداره
امیدوارم ادارات دامپزشکی کل کشور ..................... حقوق همکاران دامپزشک خودشونو نادیده نگیرن و یکبار هم که شده دامپزشکان پشت هم باشند و اداره به صورت رسمی حقوق مسولین فنی را براساس مصوبه های اعلام شده سالیانه از کارفرما درخواست نماید .به امید روزهای بهتر برای دامپزشکی
|
دوست عزیز وظیف عقد قرلرداد و صدور پروانه مسیول فنی با نظام دامپزشکیه که خودشو از این قضیه کنار کشیده. و باید از طریق مراجع قصایی پیگیر حق و حقوق مسیوول فنی باشه.دامپزشکی فقط و قتی میتونه وارد عمل شه که مسوول فنی انصراف بده و واحد مورد نظر بدون مسوول فنی باشه که بتونه براساس ماده 688 اقامه دعوی کنه و حکم پلمپ واحد رو بگیره تا مالک واحد مجبور شه حقوق که شایسته مسیول فنیه بجا بیاره
به راحتی این مشکل حل میشه شبکه به کارفرما و کشتارگاه نامه میده دیگه فعالیت تخلیه بار نمیتوانید بکنید مگر تسویه حساب مسول فنی داشته باشید کاری که جناب دکتر حسن پور عزیز نجف آباد زحمت کشیدند و عملی شد درود برحکیم مهرعزیز
سلام دوستان من یک کلینیسین هستم اما از اینکه همکارم نمیتونه حق و حقوق شایسته خودش رو حتی با شرایط دستورالعملهای قانونی دریافت کنه شرمنده و متاسف هستم .
با سلام
این ماده ۱۹ چیزی شبیه به کووید ۱۹ است فقط حرف اونه
متاسفانه تا وقتی خود اداره دستش با کارفرما تو یک کاسه هست هیچ مشکلی حل نمیشه.همه اینها حرفی بیش نیست.ما حتی فرض رو بر این میزاریم که کارفرما حقوق دامپزشکو به صورت مالیات بریزه به حساب سازمان و دامپزشک از سازمان حقوق رو دریافت کنه،بعدش کارفرما میاد به دامپزشک میگه اینقدر باید برگردونی به حساب من اگه دوست داری کار کنی ،به همین راحتی .
بزرگواران بنده با 17 سال سابقه در سمت مسوول فنی و بهداشتی و کار در 6 استان کشور برای حل این مشکل تنها یک راهکار پیشنهاد می کنم لطفا به گوش مسوولان برسانید: استخدام مسوولین فنی و بهداشتی توسط دولت و تامین بودجه آن از طریق ایجاد تعرفه بر کشتار یا تولید و صادرات هیچ راه دوم دیگری هم وجود ندارد در هیچ کجای دنیا بازرسین و ناظرین بهداشت وابسته و حقوق بگیر کارفرما نیستند به خدا هیچ بار مالی هم برای دولت نداره فقط کمی همت و همدلی از طرف مسوولین می خواهد که بردن یک طرح به مجلس سریع مصوبه بگیرن و مسوولین فنی و ناظرین بهداشتی را ازاسارت نجات بدهند .
بله این ماده ۱۹ قدیمی شد ماده ۲۰ بیارین
عمل
عمل
عمل