
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت کار تحقیق و مشاهده مداوم بر روی پدیده نادر زندگی مسالمت آمیز کودک یکسال و نیمه دهدشتی با عقربها توسط تیم کامل پزشکی بیمارستان دهدشت آغاز شد .
به گزارش حکیم مهر به نقل از شبستان، «دکتر هیبت الله صادقی» تصریح کرد: تیم پزشکی مرکب از انگل شناسان، متخصصان داخل، جراحی عمومی، پاتولوژیست و رادیولوژی با انجام آزمایش و عکسبرداری و مراقبت محیط چگونگی وقوع این پدیده را بررسی می کنند .
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، به عجیب و نادر بودن این پدیده اشاره کرد و افزود: پس از پایان مراحل تحقیق ، نتیجه به جامعه اطلاع داده می شود. در مدت دو ماه گذشته و با وجود چهار بار تغییر مکان ۹۶ عقرب بر بدن سجاد کودک ۱/۵ساله دهدشتی مشاهده شده است .
موضوع پدیدار شدن عقرب در بدن کودک دهدشتی، از اوایل امسال مطرح شد. این کودک اهل روستای چیر شهرستان کهگیلویه است. پزشک معالج سجاد پیشتر گفته بود: سجاد با این که تحت مراقبت است اما در اطراف بدن وی عقرب مشاهده می شود .
آغاز ماجرای مرموز عقرب ها
به گفته مادر بزرگ این کودک، ماجرای گزیدن عقرب ها هنگامی شروع شد که دو عقرب این کودک را برای اولین بار نیش زدند. مادر بزرگ سجاد در توضیح این حادثه نادر چنین توضیح می دهد: پس از این حادثه مادر و پدر سجاد تمام عقرب هایی که کودکشان را نیش می زدند، کشتند اما روز بعد دوباره دو عقرب دیگر کودک را نیش زدند و پدر و مادر مجبور شدند فرزند خود را به بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت برای مداوا انتقال دهند .
سجاد به مدت ۹ روز تحت نظر پزشکان قرار گرفت وقتی که سلامت خود را بازیافت و دوباره به خانه بازگشت مادر و پدرش تمام لباس های نو و کهنه وی را به آتش کشیدند. اما بعد از ظهر روز بعد دو عدد عقرب سجاد را نیش زدند. مادر سجاد، وی را وحشتزده دوباره به بیمارستان برد و مدت دو روز وی در بیمارستان بستری بود. در این مدت بدن سجاد توسط پزشکان سم زدایی شد اما ظاهراً این درمان برایش کارساز نبود .
پدر سجاد در این باره می گوید: مدت ۱۵ سال است که در این خانه زندگی می کنیم. تاکنون هیچ گونه حشره موذی مشاهده نکردیم و یک اتاق تمیز در اختیار سجاد گذاشته ایم. اما در کمال تعجب عقرب ها تنها سجاد را می گزند و نیش عقرب ها چندان تأثیری بر اوضاع جسمی و سلامت کودک ندارد و پزشکان معالج از مداوای کودکم درمانده اند. پدر بزرگ سجاد نیز در این باره اظهار داشت: هر بار که عقربی سجاد را می گزد او تنها جیغ می کشد و دوباره به حالت طبیعی بازمی گردد .
سجاد را به مراکز درمانی شهرستانهای دهدشت و شیراز برای معالجه انتقال داده ایم اما پزشکان هیچ گونه عوامل خارجی و داخلی در بدن وی مشاهده نکرده اند. ضمن این که عکس ها و آزمایشات پزشکان، هیچ سرنخی درباره رشد و نحوه جذب عقرب ها به بدن این کودک نشان نمی دهد. به گفته وی حتی هنگامی که این کودک به مرکز درمانی شهرستان دهدشت برای مداوا برده شده است، در کمال تعجب در مطبی که پزشکان وی را معالجه می کردند دو عقرب وی را نیش زدند .

چرند!
با پاک کردن صورت مساله، مشکل این خانواده حل نمی شود.
اینکه چیزی نیست. من یه ویژگی خارق العاده دارم .همینجور که نشستم بدون اینکه کاری کنم هر 20 روز یک بار سرمایم کمتر و کمتر میشه !! تیم متخصص اومده میگه ماله قیمت دلاره ولی به نظرم این یه ویژگی خدادادیه در وجود من
اينكه چيزي نبست من يه دكتر دامپزشك دولتي ميشناسم بعد ١٢ سال خدمت ماهي ٤/٥ ميگيره!!!
|
من دیدم همین دکتر رو توی پایتخت کشور ۲۳۰۰ حقوق میگیره !!کجاش دیدی با ۱۲ سال سابقه
اینکه چیزی نیست اشل حقوقی سازمان مشابه حقوق قسمت زیباسازی فضای سبز شهر داری شده.
اینکه چیزی نیست تاکنون همه شاهد کاهش جمعیت دامی بودیم ولی باتوجه به نوع هویت گذاری دام وهردام چند پلاک جمعیت دامی به زودی چندبرابر افزایش پیدا خواهدکرد
اینکه چیزی نیست ...ما تو سازمان دامپزشکی 20 ساله کار میکنیم هنوز زنده موندیم !! البته روش بقا رو به فتوسنتز تغییر دادیم .
به جای همدردی به فکر مادیات
|
شما دامپزشکی انشالا دیگه؟ برادره من فرق خبر زرد و علمی رو نمیتونی تشخیص بدی؟ با کی همدردی کنیم؟
اینکه چیزی نیست من ۱۵ سال در موسسه رازی کار میکنم هنوز شرکتی هستم
به اون خانم یا اقایی که از شرکتی بودنش رنج میبره باید بگیم برن یه ازمون استخدانی بدن هم از توانایی علمی خودشون مطمین میشن هم از شرکتی بودن در میان
دوباره لازمه از قبر بیاد بیرون و در ابتدای سال 2021 نظریه پیدایش خودبه خودی رو رد کنه ..
چی پخش می کنید حکیم مهر عزیز؟