گوشتهای گیاهی غالباً دارای کالری و چربی اشباع کمتری هستند در حالی که فیبر بیشتری دارند، همانطور که از نامشان مشخص است، گوشتهای گیاهی از گیاهان ساخته میشوند و به گونهای تولید میشوند که مانند گوشت واقعی احساس، طعم و مزه مطبوعی دارند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از انتخاب، گوشتهای گیاهی غالباً دارای کالری و چربی اشباع کمتری هستند در حالی که فیبر بیشتری دارند، همانطور که از نامشان مشخص است، گوشتهای گیاهی از گیاهان ساخته میشوند و به گونهای تولید میشوند که مانند گوشت واقعی احساس، طعم و مزه مطبوعی دارند.
مواد تشکیل دهنده گوشتهای گیاهی شامل مواردی مانند سویا، روغن نارگیل، عصاره پروتئین گیاهی و آب چغندر است. صنعت گوشت گیاهی طی چند سال گذشته رشد چشمگیری داشته و مفهوم جدیدی نیست گوشتهای گیاهی از اواخر دهه ۱۸۰۰ که جان هاروی کلوگ "گوشت بدون گوشت" را با پایه بادام زمینی تولید کرد، وجود دارد.
اکنون، میتوانید یک همبرگر گیاهی را در بسیاری از رستورانها در سراسر جهان تهیه کنید، گوشتهای جایگزین به دلیل افزایش آگاهی کلی در مورد تأثیر گوشت بر محیط و سلامت کلی، محبوب شده اند.