
حکیم مهر: معاون مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان گفت: روش درمانی جدیدی در بیماری کرونا با استفاده از شیر فوق ایمنی دام، توسط محققان اصفهانی و با حمایت صنایع مادر تولید شده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرآنلاین، «دکتر حسن نیلی احمدآبادی» اظهار داشت: در شرایطی که در موج چهارم کرونا هستیم، تولید پادتن کرونا از شیر دام در فاز سوم و نهایی مطالعات خود است و چنانچه از اردیبهشت ماه مصرف این شیر در جامعه فراهم شود، نسبت به کرونا به ایمنی جمعی دست خواهیم یافت.
وی افزود: تولید پادتن کرونا موفق به دریافت مجوز اخلاق کمیته وزارت بهداشت و درمان شده است و حاصل همکاری ۱۰ دانشمند ویروس شناس، میکروبیولوژیست، پزشک و دامپزشک اصفهانی است و سازمان ها و شرکت های بزرگی مثل فولاد مبارکه هم در انجام این پژوهش کمک کرده اند.
معاون مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: با توجه به موج گیری چهارم کرونا و افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر و کمبود واکسن، محققان و دانشمندان کشور به دنبال راهی موثر و پایدار برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ شده اند.
نیلی احمدآبادی با بیان این مطالب گفت: شیر فوق ایمنی زا حاوی پادتن اختصاصی علیه ویروس کرونا است و این شیر اکنون در مرحله نهایی کارآزمایی بالینی فاز سوم است و ایمنی محصول در فاز اول مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: گزارش های دریافتی از مراحل اجرایی فاز سوم کارآزمایی بالینی در بیماران سرپایی که در منزل مورد مراقبت قرار می گیرند و تست تشخیصی کرونای آنها مثبت است و کسانی که با افراد بیمار در ارتباط هستند می توانند شیر فوق ایمنی زا را به صورت رایگان دریافت کنند.
معاون مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: شیر فوق ایمنی زا علیه ویروس کرونا با تحریک سیستم ایمنی گاو با واکسن حاوی ویروس غیرفعال کووید ۱۹ تهیه شده است.
وی مکانیزم اثر این شیر بر روی ویروس کرونا را تشریح کرد و ادامه داد: این شیر به دلیل وجود آنتی بادی اختصاصی علیه ویروس کرونا باعث ایجاد ایمنی غیرفعال در سطوح مخاطی حلق، حنجره، ابتدای نای و طول دستگاه گوارش می شود. به ویژه در سطوح مخاطی حلق، همچنین به فاگوسیتوز شدن ویروس توسط سلول های ایمنی بدن کمک می کند و این فرآیند، پاسخ سیستم ایمنی فرد مبتلا را تسریع می کند.
نیلی احمدآبادی اعلام کرد: افرادی که تست تشخیصی PCR کرونای آنها مثبت است و مایل هستند این شیر را به صورت رایگان دریافت کنند، می توانند از ساعت ۸.۳۰ الی ۲ بعدازظهر با شماره ۳۵۵۹۱۸۳۱ تماس بگیرند و جهت دریافت شیر اقدام کنند.
وی افزود: در افراد با تست تشخیصی کرونای مثبت این شیر در دو نوبت به فاصله ۱۲ ساعت قابل مصرف است و نباید بعد از مصرف تا یک ساعت نوشیدنی و خوراکی مصرف کنند.
معاون مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان گفت: سلامت شیر فوق ایمنی زا علیه ویروس کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تایید شده است و هیچ گونه عوارضی ایجاد نمیکند و در افرادی که دارای حساسیت نسبت به شیر هستند به میزان کم و به دفعات به صورت جرعه جرعه به همراه غرغره کردن توصیه می شود.
وی به حامیان این پروژه هم اشاره کرد و اظهار داشت: مرکز ویروس شناسی دانشگاه اصفهان، شرکت نوآوران واکسن زیتون، صندوق توسعه زیست فناوری معاونت علمی و تحقیقاتی ریاست جمهوری، شهرک علمی تحقیقاتی و صنایعی نظیر شرکت فولاد مبارکه، پالایشگاه اصفهان و ذوب آهن از این پروژه حمایت کرده اند.
درود بر دکتر نیلی که همیشه به دنبال پژوهش های کاربردی هستند.افتخار دامپزشکی کشور و افتخار هر ایرانی
|
هیاهوی غیر علمی و بی مورد
باسلام
این هم یک مستعان ۱۱۰ دیگر است.
ازطرفي ترشح بزاق دهان هم مستمروهم به حدي هست كه مانده گاري ادعايي (دردهان )آنتي بادي غيرفعال فرضي رو ازبين مي برد
پادتن موجود در هر نوع غذایی از طریق اسید معده و آنزیم های گوارشی پانکراس و مواد مترشحه از صفرا در ابتدا دناتوره شده و سپس تجزیه میشود و به هیچ عنوان امکان استفاده از این پادتن ها برای سیستم ایمنی بدن وجود ندارد.
بعد از اختراع دیش کرونایاب این یکی برترین اختراع قرن خواهد بود.علی برکت الله
این شیوه درمانی که در واقع حاصل همکاری پزشکان و دامپزشکان محقق و دانشمندان اصفهانی است؛ فوق العاده در کنترل اپیدمی بیماری ویروسی کرونا کواید-۱۹ و کورونا کواید-۲۰ و کرونای انگلیسی موثر خواهد بود به شرطی که از هر سه انتی ژن های فوق الذ کر در تولید شیر گاوهای تحت مطالعه استفاده شود . البته اگر در آینده هم سویه جدیدتری در ایران یافت شود؛ لازم است که محققین ایمونولوژیست و ویرولوژیست و پزشکان و دامپزشکان محقق و متخصص دست بدست هم دهند و بدینسان در مقابل ویرس کرونا شیر گاو حاوی پادتن های تناسب افرادی که مبتلا به یکی از سه ویروس فوق الذکر و صد ویروس هایی که ممکن است در آینده وارد ایران شوند؛ مورد استده قرار گیرد.
اگر تخصص ایشان ایمنی شناسی یا ویروس شناسی باشد و این نظریه ایمنی جمعی در اثر خوردن شیر را داده باشند که وا اسفا. تزریق آنتی بادی هم منجر به ایمنی یک ماهه هم نمی شود چه برسد به خوردن شیر. این روش فقط باید از لحاظ اثرات کمک در درمان بررسی شود که آن هم برای ویروس که عمدتا در ریه و سلول های تنفسی مخاط بینی تکثیر می نماید بسیار ناچیز یا بی اثر خواهد بود.
|
بله تخصص ایشان دکتری ویروس شناسی است و استاد تمام معاون مرکزی ویروس شناسی استان اصفهان و رئیس مرکز پدافند غیر عامل استان اصفهان هستند.
|
ایشون که استاد طیور هستن و عمده تحقیقاتشون در خصوص انفلوانزای پرندگان هست.
با سلام.
ما ایمنی گله ای شدیم دیگه نبازی به این .......ها نیست. نبایید بگید ما ابمنی گله ای تون گردبم .....................
این بیشتر به یک جک شبیه است و هیچ گونه اساس علمی ندارد.بیشترین تاسف را باید به حال کمیته اخلاق وزارت خانه دانست که فرضیه فوق را تایید نموده است. در گوساله ها در 24 ساعت اول تولد آغوز میدهند و با اینکه فواصل سلولی روده باز میباشند در بهترین شرایط 30 درصد ایمنوگلوبولین ها جذب میشوند و ایمنیت پاسیو ایجاد میکند با تمام این اوصاف باز اگر حیوان در برابر میزان بالایی از پاتوژن قرار گیرد مبتلا می شود. اینها همه به یکطرف شما در شیر انتی بادی به ان صورت ندارید. در یک کیلو آغوز 60 گرم و در یک کیلو شیر 0.9گرم آنتی بادی وجود دارد. در یک مطالعه دیگر میزان IgG درآغوز را32 گرم در لیتر و از آن شیر را 0.06 گرم در لیتر گزارش نموده اند. از آغوز هیپر ایمیون سالهاست در انسان در موارد ابتلا به ایدز برای جلوگیری از بیماریهای گوارشی مثل کریپتوسپوریدیوزیس استفاده میشودولی نه برای یک عامل که عمدتا وارد دستگاه تنفس ودر مواردی هم خون میشود. تاسف بیشتر برای دانشگاهیانیست که از اینگونه طرحها حمایت میکنند و مسئولین را در تصمیم گیریها گمراه میکنند.
|
سپاس از اطلاعات مفید شما همکار محترم.. پاینده باشید
|
سلام مرجع صحبتهای جنابعالی چه کتاب یا مقاله ای هست؟
خلاقیت و نوآوری یکی از نکات بسیار مهم تحقیقاتی است و در این طرح بخوبی رعایت شده است. بنظرم تولید تخم مرغ ایمن هم میتواند باعث افزایش سطح ایمنی مردم شود چون خیلی مصرف میشود.انشالل بزودی روی تولید این تخم مرغ هم طرح بدهند.درود بر دکتر راد عزیز که با نظر کارشناسی دقیق مهر تایید بر این طرح زدند
شاید این روش با تولید آغوز هیپرایمن تاثیر جزیی داشته باشد ولی ایده شیر ایمن از اساس غلط و غیر علمی است.
این نوع ایمنی حتی اگر موثر باشد برخلاف واکسن ،نوعی ایمنی پاسیو یا غیر فعال است و موجب ایمنی گله ای نمی شود.
.....این شیوه درمانی یکی از بهترین راههای کنترل کرونا در ایران و جهان است......!!!!
مستعان دیگر :)))
چقققدر صاحب نظر در این عرصه داشتیم و خبر نداشتیم ! دریغ از یک ارزن اقدام عملی!
چقدر تخصص چیز خوبیه.ادم با اطمینان و دلیل میتونه درباره چیزی که در اون تخصص داره نظر بده.تجربه هم چیز خوبیه واقعا.ادم میتونه بنا بر تجربیاتش، کار عملی خودش رو با کار عملی دیگران قیاس کنه . مگه نه دوستان؟
دوست محترمی رفرانس خواسته بودند میتوانید به کتاب های ایمنولوژی دامپزشکی مرجعه نمایید و یا اگر وقت ندارید درگوگل میزان آنتی بادی در شیر و آغوز گاو را سرچ نمایید بسیار زیاد مقاله میبینید.با این وجودمیتوانیدبه مقاله زیر و10ها مقاله دیگر رجوع کنید. این واضح است که شیر تقریبا از نظر آنتی بادی و هورمون میزانش در مقایسه با آغوز بسیار پایین است.
|
متشکرم بابت پاسختون برام به عنوان همکار جالب بود دقت نظرتون. سپاس
در رد فرضیه مطرح شده اساتید اصفهان یک نکته کافی است و آن اینکه حتی تزریق پلاسما هایپرایمیون جداشده از افراد بهبود یافته از کرونا به بیماران فعال هم نتوانست در درمان و کنترل عفونت مفید باشد. این مورد در بسیاری از ترایال های داخل و خارج از کشور به اثبات رسیده است. حالا میزان ناچیز آنتی بادی ضد کرونا را در یک لیوان شیر آن هم از راه گوارش و از یک گونه جانوری متفاوت با انسان را برای یک عفونت سیستمیک در نظر بگیرید.
بسیار عالی. استاد نیلی مثل همیشه پرافتخار برای ایران و اصفهان.
درود بر دکتر نیلی که از دوره دانشجویی خلاق و نوآور بودند
سلام با تشکر از همکارانی که نظر داده اند. تعدادی مقاله در این خصوص وجود دارد که دوستان می توانند مطالعه کنند. مقاله زیر اشاره به ایمنی موقت در سطح مخاط می نماید. این بیماری و بسیاری از بیماریهای ویروسی dose dependent هستند. یعنی اگر دز ویروس وارد شده کاهش یابد، علائم بیماری تغییر می کند و شدت آن کاسته می شود. ما تا کنون به بیش از 500 بیمار پی سی آر مثبت شیر را بصورت رایگان داده ایم. و در حال جمع بندی نتایج هستیم. بحث ایمنی جمعی مربوط به وقتی است که مثلا مردم یک شهر هم زمان به مدت 15 روز شیر را مصرف نمایند. این ایمنی کوتاه مدت خواهد بود ولی چون هر روز مصرف می کنند، میتواند در شرایطی که تامین واکسن با مشکل مواجه است، کمک کننده باشد. الان واکسن نوبت اول به بسیاری زده شده است ولی برای نوبت دوم نمی توانند بر اساس زمان تعیین شده برای ایجاد ایمنی مناسب واکسن تامین کنند. در این شرایط اگر این شیر تاثیر ناچیزی هم داشته باشد، توجیه دارد. در ضمن ما به هر لیوان شیر 3 سی سی آغوز که از قبل فریز شده اضافه می کنیم.
|
بی مورد و غیر منطقی