
حکیم مهر: وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و جهت پاسخگویی درباره وضعیت نابسامان مرغ و تخم مرغ در دادسرای دیوان محاسبات حاضر شدند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی با احضار از سوی دادستان و جهت پاسخگویی نسبت به وضعیت نابسامان بازار مرغ و تخم مرغ در روزهای پایانی سال ۱۳۹۹، طی دو جلسه جداگانه در دادسرای دیوان محاسبات کشور حاضر شده و به سوالات مطرح درباره این ناهماهنگیها و ترک فعلها پاسخ دادند.
در این جلسات، دادستان دیوان محاسبات کشور ضمن تشریح وظایف قانونی این دو وزارتخانه جهت ساماندهی بازار مصرف مردم، عدم هماهنگی میان وزارتخانهها را به عنوان مهمترین عامل بروز نابسامانی اعلام کرد و رزم حسینی و خاوازی هم ناهماهنگی ها را پذیرفته و وعده دادند که هرچه سریعتر در راستای رفع مشکلات اقدام کنند.
............... این همه زحمات امور دام و دام پزشکی اگر نبود ساماندهی غیر ممکن بود.
مگر سامان یافته؟ دوست عزیز
سامان نزدیکه شهرکرده جای زیباییه
دام و دامپزشکی
پس به فکر ان باش جدیدیا موضوعات دیگیر مطرح است که باز هم بایستی برای دام و دام پزشکی پاسخ دهی پس خیلی مراقب باش از پشت دارند بهت خنجر می زنند