
مدیرکل استاندارد تهران گفت: بازرسان استاندارد چهار واحد
صنفی متخلف با نامهای پرولند، کاشاک، جزیره گوشت و دهکده پروتئین را که اقدام به
تولید و توزیع فرآوردههای گوشتی غیراستاندارد میکردند، به مراجع قضایی معرفی
کردند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی ادارهکل استاندارد
استان تهران، «محمودرضا طاهری» روز پنجشنبه در این باره اظهار داشت: طبق مقررات و
قوانین استاندارد، تولید هرگونه فرآورده مشمول استاندارد اجباری، باید در واحد
تولیدی دارای مجوز و آزمایشگاه، با حضور مدیر کنترل کیفیت، انجام شود؛ از این رو چهار
واحد صنفی مذکور که ادعای تولید فرآورده گوشتی در حضور مشتری دارند، بدلیل تخلف و
نقض قوانین استاندارد، تولیداتشان توقیف و به دادگاه معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه تولید و توزیع انواع سوسیس، کالباس و
ژامبون مشمول مقررات استاندارد اجباری بوده و بدون اخذ مجوزهای لازم از سازمان ملی
استاندارد ایران، ممنوع است، تشریح کرد: پیش از این نیز مکررا به شهروندان توصیه و
اطلاعرسانی شدهبود که فریب ادعای دروغین این متخلفان را نخورند و از مصرف هرگونه
فرآورده گوشتی فاقد نشان استاندارد خودداری کنند.
وی ادامه داد: مشخصات واحدهای متخلف از جمله واحد پرولند-
واقع در شهرک غرب - بلوار دادمان، واحد کاشاک- واقع در سعادت آباد - بلوار دریا،
واحد دهکده- پروتئین واقع در سعادت آباد - خیابان سرو شرقی و واحد جزیره
گوشت- واقع در خیابان شهید رجائی نبش عراقی است.
پرولند که بازه و عین خیالش هم نیست
چطور اداره دامپزشکی تهران تا امروز متوجه وجود این کارگاه های غیر مجاز که خیلی پر مشتری هم بودند نشده بود؟
شعبه های دیگه پرولند در شهرهای دیگه مثل شیراز چطور؟
شعبه نیاوران پرولند چی؟
وضعیت ساری هم از این بابت افتضاحه ......... پروتئین با ۲ شعبه افتتاح شده کارگاه قطعه بندی دارن بدونه مسئول فنی دارن فعالیت میکنن . سازمان هم عین خیالش نیست .
كاشاك كه به شدت فعاله كلي هم تبليغ به صفحات اينستاگرامي داده
سری به کارخانه های دارای مسئول فنی بزنید ببینید چی درست میکنند میدن دست مردم. این هم مافیای این کارخانه هاست که میخوان این فروشگاه ها تعطیل بشه. هیچ کس دلش برای مردم نسوخته