کد خبر: ۶۵۰۸

حکیم مهر - نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد.

کارشناسان بهداشتی دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بزرگترین مطالعه‌ای را که تا این تاریخ در زمینه تاثیر گوشت قرمز در بروز دیابت انجام شده سرپرستی و نتایج آن را در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر کرده‌اند.

این کارشناسان تاکید کردند: مصرف 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را 51 درصد افزایش می‌دهد و همچنین مصرف 100 گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را 19 درصد تشدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این خطر در صورتی کاهش پیدا می‌کند که خوردنی‌هایی مثل مغز خشکبار، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.

اما نکته مثبت این است که این فاکتورهای خطرزا به محضی که پروتئین‌های سالم‌ جایگزین گوشت قرمز شوند برطرف شده و از شدت آنها کاسته می‌شود.

این یافته حاصل نتایج پرسشنامه‌هایی است که توسط بیش از 204 هزار داوطلب تکمیل شده بود. این افراد بین 14 تا 28 سال تحت نظارت قرار داشتند.

طبق آخرین آمار مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا، در حال حاضر نزدیک به 350 میلیون فرد بالغ در جهان به دیابت مبتلا هستند و بیش از 11 درصد افراد بالغ بالای 20 سال در آمریکا به این بیماری دچار هستند.

دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می‌شود و معمولا عواملی چون چاقی، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می‌شوند.

 

 

نظر شما
ادامه