
حکیم مهر: یک پسر جوان سودانی به طور ناگهانی مورد حمله حیوان خانگیاش قرار گرفت و جان خود را از دست داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا عکسهای از جسد یک پسر جوان که به دست حیوان خانگی خود جانش را از دست داد در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
این پسر جوان سودانی، منصور علی نام داشت. براساس گزارشها او در حال گرفتن ویدئوی زنده با مار خود که 11 سال از آن نگهداری و به او آموزش میداد بود که ناگهان مورد حمله مار کبری قرار گرفت.
بلافاصله بعد از حمله خانواده منصور که در کنارش حضور داشتند او را به بیمارستان «عسیر عربستان» منتقل کردند اما منصور به علت پخش شدن سم در بدنش جان خود را از دست داد.
آخر عاقبتِ خودشیرینی های بیجا!!! گونه های حیوانات وحشی با اسارت، به گونۀ حیوان اهلی تبدیل نمی شود!! به معنی واژۀ «اهلی» (domestic) و واژۀ «حیوان خانگیِ دست آموز» (pet) درست توجّه کنیم.
مار کبری به هیچ وجه پت نبوده و نخواهد بود. نگهداری چنین جانورانی حماقت محض است. هم جانور را از زندگی طبیعی محروم میسازد و هم اینچنین عواقب شومی در انتظار صاحبان است.
مار و حیوانات وحشی باید توی طبیعت باشن
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش/باز جوید روزگار وصل خویش.