حکیم مهر: آزمون هایی جهت سنجش مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و پای مرغ در محل شبکه دامپزشکی بینالود برگزار گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی بینالود، «دکتر علیرضا قدرتی» رئیس شبکه دامپزشکی بینالود گفت: با توجه به اهمیت نظارت در واحدهای صنعتی جهت تولید و بسته بندی با کیفیت فراورده خام دامی که به مصرف خانوار می رسد تصمیم گرفته شد آزمونی جهت پایش آمادگی و آگاهی مسئولین فنی از دستورالعمل های بهداشتی و قوانین این حوزه برگزار شود.
وی گفت: در این دوره از آزمون ها، مبحث گوشت قرمز، مرغ و پای مرغ از سه مرکز بسته بندی در شهرک صنعتی امتحان به عمل آمد.
دکتر قدرتی در پایان افزود: این اقدامات صرفا جهت آگاهی بخشی و نشان دادن اهمیت نظارت های دامپزشکی جهت تولید و توزیع محصولی بهداشتی و اعتماد بخشی به شهروندان در خصوص مهر و لیبل های دامپزشکی می باشد.