حکیم مهر: کتاب «دستنامه بازرسی گوشت قرمز» تالیف «دکتر سیدحمید فریمان» و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد منتشر شد.
دکتر سیدحمید فریمان در حال حاضر به عنوان مسئول فتی بهداشتی در استان اصفهان مشغول به فعالیت می باشد.
کتاب دستنامه بازرسی گوشت قرمز با هدف دسترسی دانشجویان، علاقهمندان و فعالان این عرصه به یک متن جامع علمی، بهروز و کاربردی در زمینه بازرسی گوشت قرمز تألیف گردیده است. از نکات مثبت و متمایز این نوشتار میتوان به بیان نظرات و تجربیات علمی و عملی اساتید مجرب دانشگاهی، گردآوری و نگارش نکات کلیدی از مقالات علمی و کتابهای مرجع در این زمینه، ارائه مبسوط و کامل مبحث بازرسی گوشت شتر و شترمرغ (که در منابع داخلی و خارجی کمتر به آن پرداخته شده است) و نیز استفاده از حدود 380 تصویر رنگی باکیفیت و جدید جهت کمک به فهم بهتر مطالب اشاره نمود.