
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت گوشت و بسته بندی مواد پروتئینی
کشور: انتشار فیلم خلاف واقع آبروی صنعت گوشت را به مخاطره انداخته است
«دکتر مسعود رسولی» از پلیس فتا خواست
تولیدکننده فیلم شستشوی گوشت چرخکرده شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اگروفودنیوز، در پی انتشار
فیلمی از شستشوی گوشت چرخکرده در فضای مجازی دبیر انجمن کارفرمایی صنعت گوشت و
بسته بندی مواد پروتئینی کشور از پلیس فتا خواستار معرفی شخص تولیدکننده این فیلم
به مراجع قضایی شد.
متن نامه ارسالی دکتر مسعود رسولی به پلیس فتا به شرح زیر می
باشد:
احتراما به استحضار میرساند اخیرا فیلمی توسط یک خانم تولید
و در شبکههای مجازی پخش شده که به آبرو و اقتصاد یک صنعت و یک شرکت که ۱۵۰۰ نفر پرسنل مستقیم دارد آسیب
وارد کرده، محتوای فیلم ضبط شده شستشو یک تکه گوشت چرخکرده است که با توجه به
اینکه آنالیز گوشت حدود ۷۰درصد
آب با مقداری پروتئین و چربی و مواد معدنی است وقتی گوشت شستشو میشود رنگدانه
میرگلوبین بین آن خارج میشود و بافت پروتئینی و چربی سفید رنگ باقی میماند، این
آزمایش را با هر گوشت چرخکرده ای انجام بدهید به این صورت میشود.
در صورتی که ایشان شکایتی داشت می توانست با سازمان دامپزشکی
کشور تماس بگیرد. مراجع نظارتی و واحد بازرسی انجمن آن پلیس محترم خواهشمند است
تولیدکننده فیلم شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شود.

این نامه و کاملا متین است ولی صرف آنکه ۱۵۰۰ نفر مشغول هستند دلیل نمیشود چون محصول آلوده و یا تقلبی بودن محصول همان کارگاه در صورت اثبات در آزمایشگاه میتواند هزاران نفر را تحت تاثیر قرار دهد در ضمن سازمان محترم دامپزشکی بصورت کامل بروی محصولات تولیدی نظارت دارد ولی اطلاع رسانی ضعیف اکثرا باعث شده مصرف کننده اطلاع دقیق از نحوه شکایات و نظرات نداشته باشد ویا به وزارت بهداشت که متولی این امر نیست مراجعه کند
جناب نامه نویس ..........، به صرف اینکه ۱۵۰۰ نفر کار میکنند نباید کسی از شما انتقاد کند؟ شما دیگه ........ از حد گذراندید. اگر ادعایی دارید باید پاسخگو باشید و شفافیت به خرج دهید نه دنبال یک بدبخت بیفتید که یک کیلو گوشت خریده
|
بدبخت نیست ،بدبختی که یک کیلو گوشت بخره ،میخورش نمیبره بشوره فیلم بگیره
|
ماشناس ۱۵:۳۲
شما ادعا میکنید هر گوشتی زیر آب شسته بشه سفید میشه؟ شما اطلاع دارید در بافت عضلانی میوگلوبین وجود داره که حامل آهن است و با شستن گوشت این آهن جدا نمیشه تا رنگ گوشت سفید بشه؟ برعکس رنگ بافت همبند به دلیل وجود چربی و کلاژن سفید رنگ میشه
بله متاسفانه خیلی راحت با ابروی تولید کنندگان در فضای مجازی بازی میشه با این شرایط اقتصادی و این وضعیت اشفته انتشار این فیلم ها موجب ناراحتی و تاسف هست هر کسی می تونه خودش داخل خونه این ازمایش را انجام بده به خصوص اگه گوشت را دو بار چرخ کنید می بینید گوشت با هر با چرخ کردن سفیدتر و زیر اب هم رنگ قرمزش کمتر میشه و اصلا ربطی به پنبه و... نداره و مربوط به بافت و خصوصیات گوشت هست
نظرات این دبیر محترم انجمن کارفرمایی به هیچ وجه اقناع کننده برای مصرف کنندگان معمولی نیست.
شما میتوانید بیانیه بدهید و آموزش های لازم را در خصوص محصول تولیدی خود با مردم مطرح کنید. اما نه حقوق شهروندی و نه قانون تجارت به شما حقی در زمینه شکایت نخواهد داد.
خدمت عزیزان عرض شود در هر موردی هر شخصی که احساس ضرر و زیان نماید میتواند شاکی باشد ولی اصول منطقی و عقلایی این است که در وهله اول از متخصصین امر و مبادی لازم استعلام نماید که در این مورد سازماندامپزشکی خواهد بود و در صورت عدم پاسخگیری به موارد دیگر اقدام نماید.چه بسا یک پاسخ درست و منطقی داشته باشد که از آن بی خبر است.
من هم شستم فقط الیاف موند، یعنی واقع گوشته؟ یا الیاف؟