«دکتر محمد اسدی» گفت: قسمتی از کار کارخانههای
تولیدکننده سوسیس و کالباس تا وقتی که گوشت مرغ یا گوشت قرمز به صورت خام باشد
برعهده دامپزشکی است، گوشتی که وارد این واحدهای تولیدی میشود با نظارت دامپزشکی
است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از راه دانا، «دکتر محمد اسدی»
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نظارت سازمان بر
کارخانههای تولیدکننده فراوردههای دامی همچون سویس و کالباس با بهرهگیری از
مسؤول فنی است.
وی افزود: قسمتی از کار کارخانههای تولیدکننده سوسیس و
کالباس تا وقتی که گوشت مرغ یا گوشت قرمز به صورت خام باشد برعهده دامپزشکی است،
گوشتی که وارد این واحدهای تولیدی میشود با نظارت دامپزشکی است.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: وقتی گوشت با
مواد دیگر ترکیب و وارد چرخه تولید شد دیگر از حیطه کار دامپزشکی خارج میشود.
اسدی عنوان کرد: نمیتوان انکار کرد که برخی تولیدکنندگان
سوسیس و کالباس از دامهای بیمار یا حرام گوشت و یا از حیوانات نامتعارف در
تولیدات خود استفاده میکنند.
وی خاطرنشان کرد: خروجی محصول در واحدهای تولیدی سوسیس و
کالباس تاییده دانشگاه علوم پزشکی را دارد و این خروجی مربوط به سازمان دامپزشکی
نیست.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در رستورانها
و کبابیها نیز مسؤولیت گوشت تا زمانی که در سردخانه یا یخچال قرار دارد برعهده
مجموعه دامپزشکی است اما زمانی که وارد چرخه طبخ شد دیگر از نظارت دامپزشکی خارج
میشود.