مریم مراداف افزود: کنجد منبع غذایی بسیار با ارزشی است که علاوه بر این منبع خوبی از منگنز و مس است. از نظر کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1 ، روی و فیبرهای غذایی نیز منبع ارزشمندی به شمار میرود.
وی گفت: مصرف دانه کنجد باعث کاهش فشار خون بالا میشود و دارای اسیدهای چرب اشباع نشده امگا3 و امگا6 است . در بدن انسان به پروستاگلاندینها (prostaglandin) تبدیل میشود این هورمون از یک طرف باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) میشود و از طرف دیگر از رسوب چربی در سرخرگها و ایجاد پلاکت جلوگیری میکند.
مراداف اضافه کرد: امگا 6 و امگا3 از انسداد عروق و رسوب چربی در شریان (سکته قلبی) جلوگیری میکنند و به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای کسانی که دارای نرمیاستخوان و پوکی استخوان هستند میتواند مفید باشد.
وی افزود: روغن کنجد یکی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است، زیرا این روغن نه تنها کلسترول خون را افزایش نمیدهد، بلکه آن را کاهش نیز میدهد.