کد خبر: ۶۹۶۰۱
تعداد نظرات: ۴ نظر

حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه مرغ سرمایه ملی است و دامپزشکی نظارت جدی بر عرضه دام و طیور بر بازار دارد، گفت: مردم به شایعات مختلف در مورد مرغ‌های تاریخ گذشته و عرضه دوباره آن در بازار توجه نکنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، «امیر حسین بهداد» روز چهارشنبه اظهار داشت: شایعات مختلفی در چند روز گذشته در فضای مجازی در رابطه با کشتارگاه های مرغ در حال انتشار است که تمامی این موارد کذب بوده و تاریخ عرضه و انقضای مرغ به هیچ عنوان به غیر از تاریخ مصوب سازمان دامپزشکی قابل افزایش نیست.

وی با اشاره به اینکه شایعه ای نیز در این خصوص که در کشتارگاه ها برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری مرغ از سرکه استفاده می شود در فضای مجازی پخش شده است، گفت: این موضوع به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و کاملا کذب است.

بهداد ادامه داد: شاید در زمان کمبود مرغ در بازار برخی کشتارگاه ها به صورت غیرقانونی مرغ های منجمد را در چیلر با سرکه مخلوط و به بازار عرضه کنند ولی در حال حاضر با فراوانی مرغ و پس زدگی بازار مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی فیلمی پخش شده که در یکی از کشتارگاه ها بسته بندی مرغ ها باز می شود تا با تاریخ جدید دوباره به بازار عرضه شود، گفت: این فیلم مربوط به آذربایجان شرقی نیست، در ضمن براساس قانون زمانی که به تاریخ انقضای مرغ کم مانده باشد مرغ ها به کشتارگاه برگشت داده می شود تا منجمد شود و این کار هیچ گونه منع قانونی ندارد.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی تاکید کرد: گروه های بازرسی تشکیل شده تا با متخلفان به جد برخورد قانونی شود .

 
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
2
کلر می زنند با رقت پایین نه سرکه که در مورد پای مرغ غلظتش را بالا می برند.متاسفانه بندرت خط آبچکان کشتارگاهها در شرایط استاندارد است و‌در صورت استفاده مرغها حداکثر ۱۵ دقیقه روی خط‌ آبچکان قرار می گیرد.این عمل باعث فساد زود هنگام مرغهای منجمد می شود و پودر کلر داخل چیلر می ریزند.


اما از دکتر بهداد خواهشمندیم کمی‌نظارت روی گوشت قرمز خروجی کشتارگاههای دام استان داشته باشند چرا که در مقصد که اکثرا استان تهران است ۲۴ ساعت در پیش سرد نگهداری نمی شود.

با توجه به افزایش اخیر گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بیشتر روی موضوع خط آبچکان مرغ و پیش سرد گوشت دام می طلبد.
پاسخ ها
دکتر حسن پور
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
بسیار عالی و کاملاً فنی بیان فرمودید. مهمترین نقطه بحرانی نظارت بهداشتی کشتارگاه ها (اعم از دام و طیور) هستند و شایسته است به جای بازدیدهای اغلب سطحی و فرمالیته مراکز عرضه مواد پروتئینی، نظارت کشتارگاهی همراه با همراهی حداکثری قضایی تشدید شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
2
با سلام.
مرغهای تاریخ گذشته رو دوباره برمیگردونن به داخل چیلر و ۳۰ دقیقه داخل چیلر میمونه و بوش میره و بسته بندی میکنن با تاریخ روز.این اتفاق به شدت تمام عیار در کشتارگاه های طیور اتفاق می افته و کاملا هم عادی هست براشون.
با تشکر از حکیم مهر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۹
0
1
کلا ضوابط بهداشتی در سطح تیم ملی در کشتارگاه ها رعایت میشه
نظر شما
ادامه