کد خبر: ۶۹۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - مدیر نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: 23 تن و 700 کیلوگرم کنسرو ماهی تون به دلیل استفاده از ماهیان مختلف به غیر از ماهی تون و همچنین ضد عفونی نشدن قوطی‌های کنسرو، امحاء شد.

مهندس مسعود فیروزکوهی افزود: ارزش این 123 هزار قوطی کنسرو امحاء شده حدود 2 میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: پس از بررسی و کنترل کیفیت کنسرو ها در سه آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، غذا و داروی وزارت بهداشت و یک آزمایشگاه خصوصی در تهران، سلامت کنسروها تایید نشده و تمامی کنسروهای تولید شده کارخانه، در آن مقطع زمانی با حکم قضایی معدوم شد.

خبر مرتبط :

 
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۰۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
0
0
سلام
احتمالا منظورش استریل نکردن قوطی ها بوده که خودش یا خبرنگار ضد عفونی نکردن بیان کرده است. چون ضد عفونی نکردن در اینجا چندان معنی نمی دهد.
نظر شما
ادامه