حکیم مهر - مدیر نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: 23 تن و 700 کیلوگرم کنسرو ماهی تون به دلیل استفاده از ماهیان مختلف به غیر از ماهی تون و همچنین ضد عفونی نشدن قوطیهای کنسرو، امحاء شد.
مهندس مسعود فیروزکوهی افزود: ارزش این 123 هزار قوطی کنسرو امحاء شده حدود 2 میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: پس از بررسی و کنترل کیفیت کنسرو ها در سه آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، غذا و داروی وزارت بهداشت و یک آزمایشگاه خصوصی در تهران، سلامت کنسروها تایید نشده و تمامی کنسروهای تولید شده کارخانه، در آن مقطع زمانی با حکم قضایی معدوم شد.
خبر مرتبط :
احتمالا منظورش استریل نکردن قوطی ها بوده که خودش یا خبرنگار ضد عفونی نکردن بیان کرده است. چون ضد عفونی نکردن در اینجا چندان معنی نمی دهد.