حکیم مهر - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: علوفه ذرت، چغندر و نیشکر بهترین منبع برای تغذیه دام هستند ولی متاسفانه در ایران این مواد غذایی پس از برداشت محصول به طور کامل نابود میشوند.
مرتضی رضایی با اشاره به تداوم خشکسالی در کشور در سالهای آینده گفت: خشکالی باعث کاهش منابع تغذیه دام شده و این مسئله نیز موجب کاهش تولید محصولات دامی در کشور میشود.
وی افزود: در حال حاضر کمبود منابع تغذیه دام باعث شده کشاورزان ضررهای زیادی را متحمل شوند و حتی برخی نیز ورشکست شدهاند.
رضایی با تاکید بر اینکه یونجه یکی از علوفههای بسیار با ارزش دام است، گفت: این محصول در موقع برداشت و انبار کردن،40 درصد ماده خشک و 30 درصد از ارزش غذایی خود ار به دلیل عدم توجه و استفاده از ماشینآلات مناسب از دست میدهد.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در پایان گفت: علوفه ذرت، چغندر و نیشکر بهترین منبع برای تغذیه دام هستند ولی متاسفانه در ایران هیچ استفادهای از آنها نمی شود.