حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی
استان اصفهان گفت: انتظار داریم مجلس شورای اسلامی پیگیر موضوع معیشت دامپزشکان
باشد.
به گزارش حکیم
مهر به نقل از مهر، «دکتر
شهرام موحدی» عصر چهارشنبه در افتتاحیه همایش ملی منطقهای امنیت و فرهنگ سازی
غذای حلال، اظهار داشت: حوزه دامپزشکی استان اصفهان یکی از استانهای نمونه کشور
است و بزرگترین تولیدکننده شیر کشور است که تولیداتی معادل ۱۵ استان
دارد.
وی با بیان اینکه ۶۵۰ میلیون دوز واکسن طیور در استان اصفهان تزریق شده، افزود: اصفهان
در کنار تولید شیر در حوزه تولید ماهی زینتی و بوقلمون نیز در کشور دارای رتبه اول
است، همچنین این استان دارای رتبههای ممتاز تولید گوشت قرمز و طیور در کشور است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه
همه استانها در تلاش برای سرپا نگه داشتن خیمه مواد غذایی هستند، تصریح کرد: بی
شک ستون این خیمه در کشور استان اصفهان است، همانطور که ۷۰ درصد
لبنیات صادره به روسیه از کشور از استان اصفهان است.
موحدی با اشاره به فعالیت شهادت گونه فعالان
حوزه دامپزشکی ابراز داشت: بعضاً دیده میشود فردی با مدرک دکترا در این سازمان
حقوق شش الی هفت میلیونی دریافت میکنند؛ اینکه در دنیای معنوی این افراد جایگاه
خوبی دارند صحیح است اما این افراد در دنیای کنونی با مشکلات مادی روبهرو هستند؛ ریاست سازمان پیگیر هستند، انتظار داریم مجلس شورای اسلامی پیگیر این موضوع باشد.
آخه با این حقوق ها میشه زندگی کرد
وقتی مدیریتشان استوار باشد،در جواب اعتراض کارکنان می گویند ،همین است اگر ناراضی هستید بفرمایید،کارگزینی برای تسویه.
بنده خیلی در سخنان و عملکرد رئیس محترم فعلی سازمان دامپزشکی دغدغه چندانی برای ارتقاء معیشت کارکنان نمی بینم که شاید هم ایراد از بنده است که اخبار را خوب دنبال نمی کنم.
البته بعید می دانم ولی اگر اعتقاد جدی هم به لزوم بهبود معیشت همکاران وجود نداشته باشد، پس باید حداقل حواس مدیران محترم به وضعیت چارت سازمانی و تعداد نیروهای سازمان و تناسب آن با وظایف و مسئولیت های آن بیشتر بوده و احتمالا به فکر استخدام کارکنان بیشتری باشند.
مضافا اینکه الان تعرفه حقوق مسئولین فنی بین 2 تا 4 برابر دریافتی کارکنان متناظر در بخش دولتی بوده که این امر نگران کننده و از اسباب و عوامل اصلی زیاد شدن مفاسد اقتصادی در بین کارکنان دولتی می تواند باشد.
همچنین سطح معیشت و درآمد دامپزشکان دولتی با پزشکان دولتی نیز (به ویژه در مقوله مزایا) قابل مقایسه نبوده و حت نصف دریافتی آنان را نیز ندارند.
علاوه بر آن حتی تفاوت دریافتی آنان نیز با سایر رده ها نسبت به هم بخش خصوصی دامپزشکی و هم وزارت بهداشت بسیار کمتر است که البته قصد ندارم روی این قضیه مانور بدهم ولی حقیقتی است که کاملا مشهود بوده و البته مضرات خودش را هم در سیستم دامپزشکی گذاشته و قابل مشاهده نیز هست.
البته معتقدم کارکنان باید جهادی کار کنند و کارکرد خود را مقید به دریافتی خود ندانند اما امر باعث نمی شود که این وظیفه سنگین از عهده رئیس سازمان برداشته شودیا مورد چشم پوشی واقع شود.
از جمله مسائل بسیار مغفول مانده در حرفه دامپزشکی مقوله سختی کار شاغلان آن است. همه به خوبی می دانیم که در رسته مشاغل و حرفی که در گروه بهداشتی و درمانی جای می گیرند دامپزشکی از پزشکی هم بسیار زیانبار تر و سخت تر است که الان درزمره مشاغل سخت و زیان آور گروه 1 و 2 محسوب می شوند ولی با نهایت تاسف انگار سالهای سال است که کسی از مدیران سازمان نمی خواهد به این موضوع بپردازد و این در حقیقت اگر خوب بنگریم ظلم بزرگی است در حق کارکنان این حرفه که اگر این بی توجهی و اغماض به حق این افراد بصورت عمدی و یا سهل انگاری رخ داده باشد موجب ضمانت و بر ذمه و مدیون کننده کلیه روسای محترم سازمان و مدیران مرتبطی است که تاکنون متولی امور کارکنان دامپزشکی بوده اند.
نکته دیگر موضوع فوق العاده خاص کارکنان سازمان است که اینطور در دوره حاضر سازمان، رها شده بنظر می رسد. البته من نمی دانم شاید پیگیری هایی بدون رسانه ای کردن آنها در جریان باشد ولی شواهد که قدری نگران کننده است.
در پایان برای مدیران مرتبط با معیشت کارکنان سازمان دامپزشکی . البته سازمان نظام دامپزشکی که آنها هم موظق=ف به پیگیری معیشت مسئولین فنی بهداشتی و همینطور پیگیری تصویب سختی کار حرفه دامپزشکی هستند، دعا می کنم که انشاء الله مستدام باشید و در پایان مسئولیت خود مدیون کارکنان سازمان نباشید.
به عبارت دیگر در مقابل حقوقی که میگیرند کار قابل قبولی ارائه میدهند؟
4 تا نیرو هم تو سازمان جهاد هر شهرستان به اسم کارشناس دامپزشکی مشغول خدمت باشند بهتره.
چون ما که می بینیم بسیاری از پستهای سازمان بلا تصدی هستند و نیروها کلی وظایف دارند و بسیاری هم روز و شب نمی شناسند کشتارگاه شب می روند صبح هم 7 و نیم اداره اند. یا واکسن می روند 5 عصر برمی گردند (عشایر یا برخی فصول یا در همه گیری ها).
آره آقای الیاس شما کارتون چقدر می ارزه؟
برخی معلوم الحال ها که بدستوشون نمیشه یک لیوان آب سپرد ولی بسیاری نیروها دارند از جان مایه می گذارند در دامپزشکی و شما اگر یک روز در دامپزشکی کار کرده بودی دهان می دوختی و به عظمت و فداکاری دامپزشکی تعظیم می کردی که یک تنه با کمتر از 2000 نیرو (احتمالا همین حدود) داره کاری در حد 60 درصد معاونت غذا و دارو و 20-10 درصد معاونت بهداشتی وزارت بهداشت رو انجام می ده.