کد خبر: ۷۱۲۹۶
تعداد نظرات: ۶ نظر

حکیم مهر: مدیرکل تامین دام و فرآورده‌های دامی شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: میزان تولید مرغ سایز در کشور مبتنی بر نژاد آرین رو به افزایش است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو، «محمد جعفری» در برنامه بازارگاه رادیو اقتصاد افزود: در حال حاضر دولت مرغ سایز را در کشور با نژاد آرین شروع کرده است.

وی همچنین اظهارداشت: با توجه به شرایط موجود و حجم مناسبی از تولید مرغ نژاد آرین در ایران پیش‌بینی می‌شود تا چند ماه آینده حداقل ۵۰ درصد از تولیدات کشور مرغ سایز باشد.

مدیرکل تامین دام و فرآورده‌های دامی شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ تا ۵۵ درصد خریدهای مرغ منجمد این شرکت به مرغ نژاد آرین اختصاص دارد و به تناسب همین مقدار نیز در بازار مرغ سایز بصورت گرم در حال عرضه است.

وی افزود: عرضه مرغ سایز بصورت گرم در بازار بیشتر خواهد شد چون خرید مرغ منجمد از سوی شرکت پشتیبانی امور دام به سبب تعادل قیمتی در بازار متوقف و تولید کنندگان مجبورند تولیدات خود را به بازار عرضه کنند از پس مصرف کنندگان بیشتر به مرغ سایز دسترسی خواهند داشت.

جعفری اضافه کرد: هرچقدر زمان پرورش مرغ کوتاه و به زیر ۴۲ روز برسد برای مرغدار اقتصادی‌تر خواهد بود چون ضریب تبدیل مرغ نسبت به نهاده مصرفی بالاتر است.

وی به رادیو اقتصاد اظهارداشت: از لحاظ اقتصادی به نفع تولید‌کننده است که مرغ را پس از ۴۲ روز وارد بازار کند.

مدیرکل تامین دام و فرآورده‌های دامی شرکت پشتیبانی امور دام بابیان اینکه کشتارگاه‌های طیور کشور مخالف مرغ سایز هستند، گفت: تولید‌کننده موافق تولید مرغ سایز و مصرف‌کننده هم موافق مصرف مرغ سایز است چون از نظر اقتصادی به نفع تولید‌کننده و مصرف‌کننده است.

وی افزود: تنها بخشی که گره ایجاد کرده بین عرضه و تقاضای در بحث مرغ سایز کشتارگاه‌های طیور کشور هستند.

جعفری اضافه کرد: مرغ‌های سایز در مقایسه با مرغ‌های سنگین وزن به دلیل چربی و آنتی بیوتیک کمتر و همینطور قدرت خرید بیشتر مردم مناسب ترهستند.

وی ضمن اشاره به اینکه مرغ سایز مقدار چربی کمتری دارد در حالی که مرغ‌های درشت مقادیر زیادی چربی دارند، اظهارداشت: با توجه به اینکه آنتی بیوتیک‌ها بیشتر در بافت چربی ذخیره می‌شوند و کاهش سن کشتار موجب کاهش حجم چربی مورد ذخیره در بافت‌ها خواهد شد که این امر می‌تواند در ماندگاری کمتر آنتی بیوتیک‌ها موثر باشد بنابراین مرغ‌های کم وزن دارای چربی کمتر و در نتیجه مقدار آنتی بیوتیک کمتری خواهند بود.

مدیرکل تامین دام و فرآورده‌های دامی شرکت پشتیبانی امور دام یادآورشد: تولید مرغ با وزن کمتر موجب افزایش توان خرید اقشار کم درآمد به دلیل سبک تر بودن لاشه مرغ و قیمت کمتر آن در مقایسه با مرغ‌های درشت می‌شود.


انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۸
0
0
مرغ سایر یعنی چی؟ یعنی اندازه خاصی داشته باشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۸
0
0
شما دکتر داروساز هستین نظر میدین انتی بیوتیک بیشتر کجا جمع میشه اطلاعی از جذب و پخش و دفع دارو و کینتیک داروها دارین؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۹
ایشون گفته های مدیران سابق دامپزشکی را بازنشر می کنند. روسای قبلی سازمان دامپزشکی ، قبلا گفته اند و اگر ایرادی هست ، مربوط به اونهاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۸
1
0
کشتارگاه ک بر اساس وزن مرغ کشتار میکنه . براش چه فرقی میکنه مرغ ۱.۸ کشتار کنه یا ۳ کیلویی در ضمن .مرغ زیر دو کیلو درصد ضایعاتش بیشتر هست ک این موضوع بنفع کشتارگاه هست . کاش اقای جعفری ندانسته اظهار نظر نمیکردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۹
کشتارگاه مرغ زنده را می خرد.
خودتون فرمودید که مرغ زیر دو کیلو ، درصد ضایعاتش بالاست پس به همین دلیل مرغ سبک وزن را خریداری نمی کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۹
اکثر کشتارگاههای طیور بصورت حق العمل کاری کشتار میکنند .پس به نفعشون هست ک ضایعات بیشتری نصیبشون بشه. مورد دیگه اگر پرورش دهنده مرغ با وزن زیر ۲ کیلو پرورش دهد دلالان مرغ زنده به ناچار روی به خرید مرغ موجود نمایند
نظر شما
ادامه