لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک، باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد.
افراد می توانند با مصرف 105 گرم چغندر قرمز، 53 درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند.
فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکتههای قلبی در بیماران قلبی است. گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز کمخونی جلوگیری میکند.
ما برای غذای سلامتی این هفته شما دسر ماست و لبو را پیشنهاد میکنیم. شیوه درست کردن آن را اغلب مردم میدانند، اما اگر هنوز با درست کردن لبو مشکل دارید، خوب است بدانید که چغندر خیلی دیر میپزد. آن را باید در آب غوطهور کنید و 3 تا 4 ساعت با حرارت خیلی ملایم آن را بپزید؛ طوری که آب به خوردش برود. معمولا پس از این مدت طعم شیرینی پیدا میکند. آن را بعد از سرد شدن رنده کنید و با ماست شیرین بخورید.
بسیار عالی بود متشکرم
ارایه اطلاعات در زمینه چغندر و لبو خیلی کم بود .بهتر بود از تاریخجه وزادگاه این گیاه پر خاصیت هم مطلب میگذاشتید.
az nazare man matalebe ziyadi nadashti age mishe matalebeto bishtar kon
ممنون
ممنون
از توضیحات شما سپاسگزارم.
سلام ممنون از مطالبتون
ممنون از مطالب مفید سایت شما.
عالی بود . ممنون
بسیار عالی بود متشکرم
سلام با عرضه خسته نباشيد و با تشكر فراوان از سايت خوبتون.ميخواستم يك روش پختن چغندر يا لبو رو براي دوستان بگم كه ا متحان اون بي ضرر نيست.براي اينكه بعد پخت چغندر لبويي با رنگ اصلي و طعم خوبي داشته باشه و خواص مفيدش رو از دست نده.قبل پختن چغندر رو كاملا شسته ودر پلاستيك فريزر گذاشته و هواي پلاستيك رو كاملا خالي كرده وسر پلاستيك رو گره بزنيد و در قابلمه پر از ابي كه تهيه كرديد بندازيد و صبر كنيد 3 تا 4 ساعت با حرارت كم بپزد.بعد پخت متوجه ميشويد كه رنگ وطعم لبو شما به هيچ عنوان تغيير نكرده است.وهحتياج نيست كه به ان شكر اضافه شود.
|
دوست عزیز پلاستیک ؟!!!! اونم در آب داغ
خوب بود ولی من فقط خواص لبو را میخواستم
خوب بود.
جالب بود!مختصر و مفيد!
از ارایه اطلاعات شما متشکرم.مطالب جالب بود اگر میخواهید رنگ لبو ثابت بماند سرکه سفید اضافه کنید.
آیا لبو برای بیماران صرعی مفید است یا خیر؟طبیعت سرد دارد یا گرم؟
besiyar khob bod mamnon az rahnamaeiton
خیلی ممنون. از اطلاعات مفیدتون
ممنون ومتشکرم از مطالبتون.فقط طبیعت لبو گرم است یا سرد؟؟
سلام حکم نصر لبو در دوران شیردهی چیست؟
ممنون از مطالب مفیدتون ای کاش در مورد طبع سرد یا گرم بودن لبو هم مطلبی میذاشتین .
پسرم یک سال ونیم تشنج داره لبوبدم بهش بخور اشکال نداره؟؟؟