حکیم مهر: سرپرست دامپزشکی گلستان
از آغاز طرح برچسب گذاری لاشههای گوشت در کشتارگاههای استان خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر کاووسی»
گفت: براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سازمان دامپزشکی کشور در باره یکسان سازی
نشانه گذاری لاشههای دام کشتاری، این طرح در گلستان اجرایی شد.
کاووسی افزود: برخی افرادی که برای خرید گوشت به قصابی و یا
فروشگاههای پروتئینی مراجعه میکنند جنسیت گوشت خریداری شده برای آنها مهم است،
اما امکان تشخیص این موضوع برای خریدار میسر نبود.
او افزود: با آغاز طرح برچسب گذاری بر روی لاشههای گوشت در
کشتارگاههای صنعتی استان این امکان برای خریداران فراهم شد.
کاووسی گفت: در این طرح برچسب آبی نشان دهنده جنسیت نر و
برچسب زرد رنگ نشانگر جنسیت ماده لاشه گوشت است.
او افزود: در استان گلستان ۳ کشتارگاه صنعتی وجود دارد که
در حال حاضر طرح برچسب گذاری در دو کشتارگاه آغاز شده است.
کاووسی گفت: سایر کشتارگاههای دام غیر صنعتی گلستان هم به
زودی مجهز به طرح برچسب گذاری لاشه گوشت میشوند.
او ادامه داد: بازرسان اداره کل و مسئولان فنی بهداشتی
دامپزشکی بر روند اجرای صحیح این طرح نظارت کامل دارند .