حکیم مهر: مدیرکل دامپزشکی
آذربایجان شرقی گفت: اسلام بر استفاده از فرآورده های بهداشتی و سالم تاکید کرده
است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، «دکتر امیرحسین بهداد»،
در همایش منطقهای فرهنگ سازی غذای حلال و اختتامیه دوره آموزش ناظرین شرعی و
ذابحین منطقه ۳
کشوری، اظهار کرد: کنترل بیماریهای دام طیور و آبزیان و بیماری مشترک بین دام و
انسان از طرف دیگر سلامت دام و طیور و سلامت و بهداشت غذایی از وظایف اصلی
دامپزشکی است.
وی تاکید کرد: حلال بودن غذا و فرآورده های گوشتی سلامت و
بهداشت آنها را به دنبال دارد در واقع غذایی که حلال نباشد به طور قطع بهداشتی هم
نیست.
وی افزود: غذای حلال در روح و جسم انسان نیز تاثیرگذار است
وقتی دام به روش اسلامی ذبح می شود به لحاظ فیزیولوژیکی کمترین آسیب و آزار را به
دام می زند و کیفیت آن را حفظ می کند.
خروج از مدار توحید را با بهداشت قاطی نکنید.
اگر دام را عمدا رو به قبله ذبح نکنند حرام است پس با حساب شما غیر بهداشتی است اما اگر سهوی بر خلاف قبله ذبح شود ، حلال است پس چطور بهداشتی شد؟
در تفسیر المیزان به خوبی در این زمینه بحث شده.