
حکیم مهر: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان اعلام کرد:
به اطلاع کلیه همکاران گرامی می رساند، پس از تغییرات مدیریتی ایجاد شده در نظام دامپزشکی استان کردستان، با همکاری سرپرست دفتر نظام دامپزشکی کردستان و با انجام بررسی های لازم توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی در راستای وظایف حاکمیتی و نظارت بر پروانه های موضوع ماده 2 قانون افزایش بهره وری، مشخص گردید در سال های اخیر افرادی علیرغم داشتن پروانه تاسیس و فعالیت مراکز موضوع ماده 2 (داروخانه، درمانگاه و یا آزمایشگاه) بصورت همزمان دارای مجوز کارشناسی بهداشتی بازدید از اماکن دامی نیز می باشند.
از آنجا که داشتن همزمان دو شغل و 2 مجوز خلاف ضوابط و مقررات
مندرج در دستورالعملهای ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور می باشد. لذا به افراد مذکور
ابلاغ گردید که در مهلت تعیین شده نسبت به تعیین تکلیف موضوع و انتخاب یکی از
مجوزها جهت فعالیت اقدام نمایند و به این ترتیب فرصت
شغلی برای 6 نفر از فارغ التحصیلان دامپزشکی استان که فاقد هر نوع مجوز و پروانه
بودند، فراهم گردید.

این چه کاریه؟! یک نون رو ده قسمت میکنید که مثلاً ایجاد اشتغال کاذب کنید؟
|
این موارد به مدیرکل ارتباطی ندارد .................
کارشناسی بازدید از اماکن دامی نظیر کارشناسی دادگستری است که برای فعالیت در آن، جواز فعالیت موقت یکساله صادر می شود؛ در برخی استان ها از جمله آذر بایجان شرقی، اعضای شورای نظام دامپزشکی استان، به طور همزمان،کارمند اداره کل دامپزشکی هستند؛ یا برخی اساتید دانشگاه به طور همزمان، مجوز فعالیت نیمه وقت درمانگاه دارند؛ کارشناسان بیمه، می توانند به طور همزمان، کارشناس بهداشتی بازدید از اماکن دامی شوند که همه اینها ناشی از نقص و غیر کارشناسی بودن قوانین هست؛ مساعی مسئولین باید برای ایجاد مشاغل جدید باشد نه بیکار کردن افراد و توزیع فقر.
نظارت منفعتي و همكاري از سر منافع باعث ميگردد كه ٥٠ درصد اين كارشناس جديد منتخب نيز همزمان داراي پروانه درمانگاه حيوانات خانگي و پروانه مسول فني بهداشتي واحد طيور هستن
|
همکاران دارای پروانه موضوع ماده ۲ نمی توانند مجوز کارشناسی نظام داشته باشند
|
پاسخ به كامنت ١٦:٢٥
خداوند را شاکرم که پس از سالها تعامل مابین اداره کل و نظام دامپزشکی کردستان ایجاد شد. . مدیرکل و سرپرست نظام هردو متعهد،پر تلاش، دارای سلامت و وجدان کاری هستند. عده ای سالها با این روش نظام را مدیریت می کردند که سبب نارضایتی های گسترده شده بود. از شورای مرکزی و ریاست محترم سازمان نظام دامپزشکی بابت این تحول اساسی و بزرگ در استان کردستان سپاسگزارم. چرا که عده ای نظام دامپزشکی استان را خانه ابدی خود می دانستند.
|
آقای دکتر ، از کار غیر قانونی مدیرکل حمایت نکنید ..............
آیا میشه از کارشناس بازدید اماکن دامی به مسئول فنی تغییر داد ،در نظام دامپزشکی اینکار رو میشه انجام داد؟!