کد خبر: ۷۲۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

حکیم مهر - این روزها اگر برای خرید موادغذایی به فروشگاه‌های بزرگ سری زده باشید، در قسمت پنیرها با انواع و اقسام آنها روبرو می‌شوید و احتمالا بی‌آنکه بدانید هر کدام به چه منظوری مورد استفاده قرار می‌گیرند، یکی را که ظاهری اشتهاآورتر دارد، انتخاب می‌کنید و به خانه می‌برید.

 در خانه، اعضای خانواده بنا بر ذائقه‌شان از این پنیر تازه خوششان می‌آید یا خرید دوباره آن را منع می‌کنند. ما نیز در این پوستر می‌خواهیم به شما بگوییم این تنوع طعمی در دنیای پنیرها چه فوایدی برای شما دارد.

پنیر نعناع

یکی از طعم‌دهنده‌های پنیر، نعناع است که به هضم سریع‌تر موادغذایی کمک می‌کند. پنیر از منابع چربی و پروتئین است و نعناع موجود در آن می‌تواند به کسانی که مشکل هضم دارند، در هضم و جذب این ماده غذایی کمک کند. مصرف این پنیر با چند برش خیار و گوجه‌فرنگی، می‌تواند صبحانه‌ای مناسب برای کسانی باشد که اضافه وزن دارند یا از چاقی رنج می‌برند.

پنیر خامه‌ای

یکی از پرچرب‌ترین پنیرها، پنیر خامه‌ای است که بدن کالری فراوانی با خوردن آن دریافت می‌کند، بنابراین کسانی که سابقه بیماری قلبی دارند، چربی‌خونشان بالاست و چاق محسوب می‌شوند، باید مصرف آن را به حداقل ممکن برسانند. تولید این پنیر، مرحله رسیدن ندارد بلکه به صورت تازه بسته‌بندی و برای فروش عرضه می‌شود. اولین‌بار آمریکایی‌ها در سال 1872 آن را به دنیا معرفی کردند و در میانشان به نام «فیلادلفیا» شهرت یافت. البته کالری فراوان، آن را به گزینه‌ای مناسب برای بچه‌های بدغذا و لاغر و کسانی که به سختی وزن می‌گیرند، تبدیل کرده است.

پنیر گردو و کنجد

این پنیر تقریبا کالری زیادی دارد زیرا به آن خامه و مقداری کنجد و گردو برای طعم‌دار کردن اضافه می‌کنند. معمولا طعم‌دهنده‌ها، بیشتر برای تنوع‌دادن به انواع پنیرها مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما گردو و کنجد موادغذایی چرب و منبع اسیدهای چرب ضروری هستند و می‌توان آنها را به خصوص در برنامه غذایی بچه‌ها و نوجوانان که در مرحله رشد قرار دارند، گنجاند.

پنیر زیره

این ادویه ضدنفخ است، بنابراین کسانی که زیاد نفخ می‌کنند می‌توانند از آن برای طعم‌دار کردن پنیرشان استفاده ‌کنند. البته مقدار زیره اضافه شده در یک بسته پنیر برای برخی افراد زیاد است، در این صورت می‌توان آن را با مقداری پنیر ساده کم‌چرب مخلوط کرد. در ضمن پنیر زیره، خامه هم دارد پس مراقب مقدار مصرف آن باشید تا بیش از مقدار مورد نیاز انرژی دریافت نکنید زیرا در این صورت اضافه وزنتان حتمی خواهد بود.

پنیر گردو

این پنیر با پودر گردو طعم‌دار شده است و کالری زیادی دارد، بنابراین اگر کسی می‌خواهد وزنش را پایین بیاورد، باید در مصرف این پنیر دقت کند. البته گردو ماده غذایی‌ای است که به دلیل اسیدهای چرب ضروری، می‌تواند چربی خون را کاهش دهد و به دلیل طعم مناسبی که به پنیر می‌دهد، می‌تواند یک عامل جذب‌کننده برای مصرف روزانه آن باشد بنابراین سالمندانی که بنابه هر دلیلی، کم‌اشتها و ضعیف هستند، می‌توانند این پنیر را حداقل در وعده صبحانه یا به عنوان شامی سبک مورد استفاده قرار دهند.

پنیر فتا

پنیر فتا نوعی پنیر در آب نمک است که تاریخچه آن به هزاران سال پیش و به کشور یونان برمی‌گردد. آن را از شیر گاو تهیه می‌کنند و به مدت 3 تا چند ماه در آب نمک یا آب پنیر نگه می‌دارند. میزان چربی آن 30 تا 60 درصد است بنابراین در گروه پنیر‌های نسبتا چرب جای می‌گیرد. البته بسته به نوع شیر مصرفی، می‌توان چربی آن را کاهش داد، بنابراین اگر باید چربی محدود دریافت کنید، به مقدار چربی درج شده روی بسته‌بندی دقت داشته باشید.

پنیر سالامی

هدف از تولید این نوع پنیر، ایجاد تنوع در طعم است به طوری که برای تولیدش، به آن خامه و مقداری کالباس اضافه می‌کنند. از آنجا که حداقل مصرف فرآورده‌های گوشتی به دلیل افزودنی‌هایی که دارند، توصیه می‌شود، فقط برای امتحان طعم این نوع پنیر، آن را بخرید و هرگز ذائقه‌ خود و فرزندانتان را به مصرف مرتب آن عادت ندهید.

 

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بتی
|
-
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۳
0
0
همه ی پنیرها خیلی چرب هستند وما نمتوانیم استفاده کنیم چون هم چاق کننده وهم مضر هستند
نظر شما
ادامه