کد خبر: ۷۲۹۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: ۹۰ درصد گوشت های چرخ کرده قرمزی که به بازار عرضه می‌شود منطبق با پروتکل های سازمان استاندارد ایران است اما ۱۰ درصد انطباق ندارد که لازم است دستگاه‌های ذیربط همکاری های بیشتری با یکدیگر داشته باشند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «مهدی اسلام پناه» رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در هشتمین کنگره بین المللی دامپزشکی طیور اظهارداشت: سالانه 2 میلیون و 700 هزار تن گوشت مرغ و یک میلیون و 500 هزار تن تخم مرغ در کشور تولید می‌شود و ایران جزو ده تولید کننده برتر این محصول در دنیا است.

وی افزود: تمام زنجیره های مواد غذایی از جمله خوراک طیور که در ابتدای زنجیره قرار دارد باید از استاندارد و سلامت لازم برخوردار باشد تا در نهایت غذایی با کیفیت به دست مردم برسد و همچنین هزینه های تولید کاهش یابد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: باید توجه داشت که 3300 استاندارد در حوزه خوراک دام، طیور و آبزیان وجود دارد که رعایت استانداردهای بهداشتی در این حوزه برای ما مهم است.

وی با اشاره به لزوم همکاری های دستگاه های مختلف قبل از عرضه مواد غذایی به بازار تصریح کرد: بر اساس بررسی هایی که انجام داده ایم 90 درصد گوشت های چرخ کرده  قرمزی که به بازار عرضه می‌شود منطبق با پروتکل های سازمان استاندارد ایران است اما 10 درصد انطباق ندارد که لازم است دستگاه‌های ذیربط همکاری های بیشتری با یکدیگر داشته باشند.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
0
4
سازنان استاندارد خودش استاندارد نیست. بازرسی های الکی، آبکی . کارشناسان بعضا ناتوان و کم پشتیبان و تجربه، در مقابل متقلبین هفت خط کاری ازشون بر نمیاد. براحتی میشه گفت صد در صد موارد مشکل داره. من دیدم که عرض میکنم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
یه صفر جا انداخته ،10% خنده داره ، تو خونه هم گوشت تازه چرخ کنی 10% بیشتر خراب درمیآد
نظر شما
ادامه