کد خبر: ۷۳۲۰۷
تعداد نظرات: ۱۶ نظر
نامه مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور:
به متصدیان مراکز بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی دارای رتبه A+ اجازه داده شد که با مسئولیت خود، عمر ماندگاری فرآورده خام دامی تازه خنک شده دارای پروانه بهداشتی تولید معتبر را حداکثر به مدت ۴۸ ساعت افزایش دهند ...

حکیم مهر: مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور طی دستورالعملی به متصدیان مراکز بستهبندی فرآوردههای خام دامی دارای رتبه A+ اجازه داد که با مسئولیت خود، عمر ماندگاری فرآورده خام دامی تازه خنک شده دارای پروانه بهداشتی تولید معتبر را حداکثر به مدت ۴۸ ساعت افزایش دهند.

به گزارش حکیم مهر، متن نامه «دکتر هادی تبرائی» به شرح زیر است:


انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
2
7
حالا که با مسئولیت خودشان است دوماه اضافه میکردن والله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
این بخشنامه از منظر علمی کاملا نادرست است مسئولیت تعیین عمر ماندگاری بر عهده سازمان دامپزشکی است و با تفویض آن این مسئولیت ساقط نمی شود در واقع هر عواقب هر مشکلی کماکان بر عهده مدیرکل دفتر نظارت است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
این هم مانند آن بخشنامه مربوط به سالمونلا است ............
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
بند 2 از نظر قانونی صحیح نیست این مسئولیت کاملا بر عهده دفتر نظارت سازمان می باشد مراقب باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
مسئول فنی های عزیز آماده زندان رفتن بشید
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
0
5
بیش از چند ساله که داره با ماندگاری ۴۸ ساعته توزیع میشه الان تازه مجوزش صادر شده!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
نه،۴۸ ساعت دیگه به اون ۷۲ ساعت اضافه میشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
72ساعت بود ۴۸ ساعت دیگه افزایش دادن شده ۱۲۰ ساعت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
اولا اشتباهی مثبت دادم
دوما. نوشته که ۴۸ ساعت اضافه می شود. یعنی قبلا ۷۲ ساعت بود و الان ۱۲۰ ساعت یا ۵ روز میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
0
5
بدبخت مسئول فنی بیچاره مسئول فنی با این قوانین من در آوردی مگه میشه سازمان مسئولیت نداشته باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
0
7
وقتی قیمت مرغ غیرقابل کنترل و کیفیت آن نامناسب و قدرت خرید مردم به کف دیگ خورده است این هم راهکاری برای کمک به مراکز توزیع مرغ می باشد هر چند که با ارتقاء سلامت جامعه در تناقص باشد (سلامت جامعه فدای بی تدبیری مسئولین)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
1
1
آخه روی چه حسابی؟ چه آزمایشاتی صورت گرفته؟ اصلا این کار علمی نیست. مگه جایزه هست که برای قدر دانی به هر کی بخواهیم ببخشیم؟ اگر مسئولیت به عهده خودشون هست پس سازمان چکاره هست.
کایا شیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
0
2
یکی از مهمترین مشکلات مربوط به بعد از بسته بندی و حمل و نقل نامناسب و نگهداری خارج از ضوابط است . حالا اگر یک بسته مرغ یا گوشت پس از ۹۶ ساعت دچار بوگرفتگی شد ایا در این صورت به صرف بخشنامه بالا همچنان دامپزشک مسوول و مقصر است ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
0
0
افزایش حقوق مسولین فنی هم دراختیار خودشان قرارگرفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
0
1
این زمان نگهداری حتی با رعایت شرایط سرد کاملاً امکان پذیر نیست
فردا با هوای گرم تابستان و جابجایی های مکرر از یخچالی به یخچال دیگر ( تازه اگر دمای یخچال های سیار کنترل شده باشد) مطمئن باشید که بجای مرغ سالم ماده غذایی فاسد شده را در سفره مردم شاهد خواهیم بود ..............
القاصی المهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
0
1
اگر یک قاضی دادگاه دو روز مریض احوال باشد آیا میتواند برادر خودش یا پدر خودش (( که دارای لیسانس حقوق باشند )) را به مدت دو روز یا یک هفته به جای خودش پشت میز دادگاه بفرستد ؟؟
نظر شما
ادامه