
حکیم مهر: مدیرکل دفتر نظارت بر
بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور طی دستورالعملی به متصدیان مراکز بستهبندی فرآوردههای خام دامی دارای رتبه A+
اجازه داد که با مسئولیت خود، عمر ماندگاری فرآورده خام دامی تازه خنک
شده دارای پروانه بهداشتی تولید معتبر را حداکثر به مدت ۴۸
ساعت افزایش دهند.
به گزارش حکیم مهر، متن نامه «دکتر هادی تبرائی» به
شرح زیر است:

حالا که با مسئولیت خودشان است دوماه اضافه میکردن والله
|
این بخشنامه از منظر علمی کاملا نادرست است مسئولیت تعیین عمر ماندگاری بر عهده سازمان دامپزشکی است و با تفویض آن این مسئولیت ساقط نمی شود در واقع هر عواقب هر مشکلی کماکان بر عهده مدیرکل دفتر نظارت است
|
این هم مانند آن بخشنامه مربوط به سالمونلا است ............
|
بند 2 از نظر قانونی صحیح نیست این مسئولیت کاملا بر عهده دفتر نظارت سازمان می باشد مراقب باشید
|
مسئول فنی های عزیز آماده زندان رفتن بشید
بیش از چند ساله که داره با ماندگاری ۴۸ ساعته توزیع میشه الان تازه مجوزش صادر شده!!!!
|
نه،۴۸ ساعت دیگه به اون ۷۲ ساعت اضافه میشه.
|
72ساعت بود ۴۸ ساعت دیگه افزایش دادن شده ۱۲۰ ساعت
|
اولا اشتباهی مثبت دادم
بدبخت مسئول فنی بیچاره مسئول فنی با این قوانین من در آوردی مگه میشه سازمان مسئولیت نداشته باشد
وقتی قیمت مرغ غیرقابل کنترل و کیفیت آن نامناسب و قدرت خرید مردم به کف دیگ خورده است این هم راهکاری برای کمک به مراکز توزیع مرغ می باشد هر چند که با ارتقاء سلامت جامعه در تناقص باشد (سلامت جامعه فدای بی تدبیری مسئولین)
آخه روی چه حسابی؟ چه آزمایشاتی صورت گرفته؟ اصلا این کار علمی نیست. مگه جایزه هست که برای قدر دانی به هر کی بخواهیم ببخشیم؟ اگر مسئولیت به عهده خودشون هست پس سازمان چکاره هست.
یکی از مهمترین مشکلات مربوط به بعد از بسته بندی و حمل و نقل نامناسب و نگهداری خارج از ضوابط است . حالا اگر یک بسته مرغ یا گوشت پس از ۹۶ ساعت دچار بوگرفتگی شد ایا در این صورت به صرف بخشنامه بالا همچنان دامپزشک مسوول و مقصر است ؟
افزایش حقوق مسولین فنی هم دراختیار خودشان قرارگرفت
این زمان نگهداری حتی با رعایت شرایط سرد کاملاً امکان پذیر نیست
اگر یک قاضی دادگاه دو روز مریض احوال باشد آیا میتواند برادر خودش یا پدر خودش (( که دارای لیسانس حقوق باشند )) را به مدت دو روز یا یک هفته به جای خودش پشت میز دادگاه بفرستد ؟؟