بلدرچین پرندهای پرجنب و جوش از خانواده ماکیان و زیرخانواده کبکسانان بوده که دارای گوشت بسیار لذیذ، خوشطعم و مقوی است. دلیل طعم مطبوع گوشت این پرنده وحشی، جستوخیز فراوان و پروازهای متناوبی است که در طول حیات خود انجام میدهد.
این فعالیتها منجر به افزایش میزان مادهای به نام گلیکوژن در ماهیچههای این پرنده شده و منجر به بهبود کیفیت گوشت آن میشود. به طور کلی هر چقدر که ماهیچهها در طول حیات پرنده یا حیوان فعالتر باشند بر میزان گلیکوژن آنها افزوده شده و گوشت آنها لذیذتر میشود. به عنوان مثال ران مرغ، دم ماهی، ران حیوانات، گوشت حیوانات وحشی (نظیر: آهو، گوزن، کل) و سینه پرندگان وحشی (مانند: قرقاول، کبک، دراج و بلدرچین) همگی از جمله قسمتهایی از بدن حیوان یا پرنده میباشد که دارای طعمی بسیار خوش و لذیذ است. اما در مقایسه گوشت سینه پرندگانی چون مرغ، خروس، اردک و غاز به دلیل عدم امکان پرواز دارای بافتی خشک و طعمی نه چندان لذیذ است. از سوی دیگر بافتهای مفصلی بلدرچین به دلیل وجود سلولهای پیچیده پیوندی در اثر پخته یا بریان شدن به هیچوجه متلاشی نمیشود و گوشت آن پس از طبخ ترکیب خود را حفظ میکند. همچنین میزان چربی گوشت این پرنده بسیار کم و میزان پروتئین موجود در آن نسبت به پروتئین گوشت پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است. لذا بیشتر انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت میشود، همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامینهای 1 B 2 ،B ، و 6 B است. لذا وجود این عناصر معدنی و ویتامینها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتیهای روانی، عقبافتادگی جسمی و همچنین بیخوابی داروی معجزهآسایی محسوب شود. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کارافتاده که احتیاج مبرمی به بازیابی سلامت و شادابی روحی و جسمی دارند مصرف گوشت بلدرچین را تجویز میکنند.
بمب ویتامین
تخم این پرنده بیضی شکل بوده و وزن آن 15 8 گرم و رنگ آن معمولا سفید با خالهای سیاه یا قهوهای تا آبی و زرد نخودی است. اگرچه تخم بلدرچین یکپنجم تخممرغ معمولی وزن دارد ولی در مقایسه با آن از فسفر، آهن، ویتامین1 B و2 B زیادتری برخوردار بوده و منبع خوبی از ویتامینها به جز ویتامینC است. از اینرو آن را بمب ویتامین نامیدهاند. کیفیت تخم بلدرچین بالا و میزان کلسترول آن از تخممرغ معمولی کمتر است. ترکیبات مغذی این تخم میتواند باعث دفع مواد رادیو اکتیو، فلزات سنگین نظیر سرب و جیوه و مواد زاید از بدن شود. مصرف مرتب تخم بلدرچین در بزرگسالان باعث تنظیم دستگاه عصبی، قلب و گوارش شده و سیکل خواب را تنظیم میکند، لذا مصرف متعادل گوشت و تخم بلدرچین را به کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و کهنسالان توصیه میکنیم.
کارشناس طیور هستم . فروش بلدرچین مولد و شترمرغ . گوشت بلدرچین و شترمرغ. تخم بلدرچین و شترمرغ و آموزش و مشاوره در راه اندازی واحدپرورش بلدرچین و شتر مرغ.
یه سایت حرفه ای جهت علاقه مندان به پرورش بلدرچین www.dquail.com
برای پخت ابتدا ذغال قرمز بشود وبعد بلدرچین سیخ شده را روی ذغال سرخ شده گذاشته و کمی پودر دارچین و نمک کم روی آن پاشیده سپس چند دقیقه بعد آن روی دیگر را وبعد با قرصی از نان سنگک میل کنید توجه توجه به هیچ عنوان برای طبخ بادنزنید
آیا در رشد بلدرچین از هورمون های خوراگی یا تزریقی استفاده می شود
ممنون استفاده کردم
گوشت بلدرچین برای نوزادخوب است
به این وبلاگ یه سری بزنید کار در منزل با درآمد عالی یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان تنها با صرف 40 دقیقه زمان در روز و یک اتاق 3*4
ما اصول پرورش بلدرچین را به شما خواهیم آموخت و در تمام زمینه ها ائم از تجهیزات خرید و فروش بلدرچین بسته بندی پرورش و غیره از ما مشاوره بگیرید09139308071