حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی
کشور گفت: دسته جدید گوشتهای وارداتی همچون گذشته
دارای تاییدیه بهداشتی است؛ همچنین وزن آنها بین ٢٢ تا ٢٣ کیلوگرم است که
استاندارد بوده و میزان چربی پایینی دارد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، «دکتر سیدمحمد
آقامیری» در خصوص مقایسه میزان چربی گوشت های داخلی و وارداتی اظهار داشت: چربی
گوشت قرمز وارداتی و داخلی غیرقابل مقایسه است زیرا چربی دام بر اساس سن و وزن دام
مشخص میشود.
وی با بیان اینکه
هر دامی که سن و وزن بالایی داشته باشد چربی بیشتری نیز دارد، ادامه داد: بهترین
وزن لاشه بین ١٨ تا ٢٠ کیلوگرم و ١۴
تا ٢٢ کیلوگرم است و هرچه وزن دام از ٢٣ کیلوگرم بیشتر باشد، مناسب نیست.
رییس سازمان
دامپزشکی کشور تاکید کرد: مهمترین اصل در واردات گوشت سلامت و تاییدیه بهداشتی است
که تمام آزمایش ها و بررسیهای لازم در این خصوص انجام میشود.
آقامیری با بیان
اینکه اخیرا دو کانتینر گوشت وارداتی توزیع شده است، تصریح کرد: وزن این گوشتهای
وارداتی بالا بوده که بر این اساس چربی بسیار بالایی نیز داشته اما کاملا بهداشتی
و سلامت بوده است و همچنین عمومیت نداشته و مقدار آنها محدود بوده است.
وی در ادامه
تصریح کرد: دسته گوشتهای وارداتی جدید که به زودی به کشور وارد میشود، از لحاظ
بهداشت، آلودگی و حتی چربی نیز بررسی و آزمایشهای لازم انجام شده است.
آقامیری افزود:
چربی دسته جدید گوشتهای وارداتی بررسی شده و وزن آنها بین ٢٢ تا ٢٣ کیلوگرم است و
میزان چربی خوب و پایینی دارد.
رییس سازمان
دامپزشکی کشور تاکید کرد: از لحاظ بهداشتی تا زمانی که آزمایشهای لازم انجام و
تاییدیه بهداشت صادر نشود، به هیچوجه اجازه واردات دام داده نمیشود زیرا این اصل
در واردات دام از سایر موضوعات اهمیت بسیار بیشتری دارد.
متاسفانه چندین سال است رسالت دامپزشکی که مباحث فنی و بهداشتی است به حاشیه رفته و وظایف برخی ارگانها مثل تعزیرات ( بحث چربی و قیمت و ... بر دوش دامپزشکی افتاده است.این مباحث جانبی کلی از انرژی ادارات را می گیرد و باعث می شود وظایف اصلی دامپزشکی به حاشیه رود.