حکیم مهر: به دنبال پیام مردمی
مبنی بر توزیع گوشت که تاریخ ان یک روز قبل از تاریخ تولید به دست این شهروند رسیده
است و پیگیری صدای زرند دامپزشکی زرند جوابیه به این شرح سال کرده است؛
به گزارش حکیم مهر به نقل از صدای زرند، گوشت مرغ و تمام
آلایش های خوراکی آن پس از آماده سازی بایستی ٢۴ ساعت در دمای سردخانه نگهداری
شود و سپس عرضه گردد.
«حسن لطفعلی پور» رئیس اداره دامپزشکی زرند
در این رابطه اظهار داشت: تمام محصولات پروتیین دامی پس از ذبح بایستی به مدت ٢۴ ساعت در دمای ٠ تا ۴ درجه نگهداری و سپس جهت عرضه
به بازار وارد شود.
وی افزود: در این راستا تمام کشتارگاه های دام و طیور مجهز
به پیش سرد جهت نگهداری این محصولات می باشند.
لطفعلی پور در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا این محصولات
تصریح کرد: بدلیل اینکه این محصولات روز بعد توزیع میگردند در هنگام بسته بندی
تاریخ روز بعد روی محصولات درج میگردد.
او ادامه داد: به همین دلیل گاهی در اثر اشتباه در هنگام بارگیری
از کشتارگاه محصول روز بعد نیز وارد بازار میشود.
وی خاطر نشان کرد: کارشناسان دامپزشکی هم در کشتارگاه دام و
هم طیور بر تمامی مراحل استحصال نظارت دارند و محصولات دارای لیبل و تاریخ مصرف از
نظر بهداشتی هیچ گونه مشکلی ندارند.
رئیس اداره دامپزشکی زرند در بخش دیگری از سخنان خود به طرح
ویژه نظارت ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اشاره نمود و تصریح کرد: اداره
دامپزشکی زرند همگام با سراسر کشور با فعال سازی اکیپ های ویژه از تاریخ ١۴ اسفند سال جاری تا پایان
اردیبهشت سال آینده کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی را
مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار میدهند.
وی از همشهریان محترم خواست ضمن توجه به تاریخ تولید و انقضا
فرآورده های خام دامی ، هر گونه تخلف در عرضه و فروش محصولات را با شماره تلفن ٣٣۴٨٩٠١٨ به شبکه دامپزشکی گزارش
تا برخورد قاطع با متخلفین با هماهنگی مراجع قضایی صورت پذیرد.