
حکیم مهر: به دنبال پیام مردمی
مبنی بر توزیع گوشت که تاریخ ان یک روز قبل از تاریخ تولید به دست این شهروند رسیده
است و پیگیری صدای زرند دامپزشکی زرند جوابیه به این شرح سال کرده است؛
به گزارش حکیم مهر به نقل از صدای زرند، گوشت مرغ و تمام
آلایش های خوراکی آن پس از آماده سازی بایستی ٢۴ ساعت در دمای سردخانه نگهداری
شود و سپس عرضه گردد.
«حسن لطفعلی پور» رئیس اداره دامپزشکی زرند
در این رابطه اظهار داشت: تمام محصولات پروتیین دامی پس از ذبح بایستی به مدت ٢۴ ساعت در دمای ٠ تا ۴ درجه نگهداری و سپس جهت عرضه
به بازار وارد شود.
وی افزود: در این راستا تمام کشتارگاه های دام و طیور مجهز
به پیش سرد جهت نگهداری این محصولات می باشند.
لطفعلی پور در خصوص درج تاریخ تولید و انقضا این محصولات
تصریح کرد: بدلیل اینکه این محصولات روز بعد توزیع میگردند در هنگام بسته بندی
تاریخ روز بعد روی محصولات درج میگردد.
او ادامه داد: به همین دلیل گاهی در اثر اشتباه در هنگام بارگیری
از کشتارگاه محصول روز بعد نیز وارد بازار میشود.
وی خاطر نشان کرد: کارشناسان دامپزشکی هم در کشتارگاه دام و
هم طیور بر تمامی مراحل استحصال نظارت دارند و محصولات دارای لیبل و تاریخ مصرف از
نظر بهداشتی هیچ گونه مشکلی ندارند.
رئیس اداره دامپزشکی زرند در بخش دیگری از سخنان خود به طرح
ویژه نظارت ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اشاره نمود و تصریح کرد: اداره
دامپزشکی زرند همگام با سراسر کشور با فعال سازی اکیپ های ویژه از تاریخ ١۴ اسفند سال جاری تا پایان
اردیبهشت سال آینده کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی را
مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار میدهند.
وی از همشهریان محترم خواست ضمن توجه به تاریخ تولید و انقضا
فرآورده های خام دامی ، هر گونه تخلف در عرضه و فروش محصولات را با شماره تلفن ٣٣۴٨٩٠١٨ به شبکه دامپزشکی گزارش
تا برخورد قاطع با متخلفین با هماهنگی مراجع قضایی صورت پذیرد.
شیر را چند سال پیش میدیدم که درٍ مغازه میآمد و تاریخ بعد را خورده بود ولی گوشت هم شاید جدیدا اینطور شده ، از مغازه دار سؤال کردم گفت چون چند روز تعطیلی است اینکار را کردند تا شیرها تاریخش نگذرد
دامپزشکی همیشه یک جوابی در آستین دارند، ولی چه عجبه ایندفعه تکذیب نکردند
کدام بخشنامه ای گفته گوشت مرغ باید ۲۴ ساعت در پیش سرد باشد؟
|
تو زرند مرغ ها تب کریمه کونگو میگیرند
|
مطلب عنوان شده توسط رییس شبکه صحیح نیست و یک سرپوش گذاشتن بر تخلف کشتارگاه است.
رئیس شبکه ........... نمیدونه مرغ نیاز به پیش سردگذاری نداره. مگه گوشت قرمزه؟؟؟؟ ......................
مگه مرغ هم برای جمود نعشی 24 ساعت تو پیش سرد میمونه
مطالب مطرح شده توسط ریاست شبکه در مورد پیش سرد مرغ مغایر با دستورالعمل سازمان دامپزشکی هست و پیش سرد مرغ ۲۴ ساعت نبوده و ۳ ساعت هست و درج تاریخ برای روز بعد تخلف آشکار هست
|
چرا سازمان با این رییس شبکه برخورد نمی کند؟
پس یکدفعه بجای تاریخ تولید تاریخ توزیع بنویسند . این هم شد جواب؟ اصلا شاید سه روز بعد شروع به توزیع کنند . خب موقع توزیع که دیگه گوشت شروع به فساد میکنه ، حالا فکر کنید گوشای را خریدید به زعم اینکه تاریخ تولیدش امروزه در حالیکه سه روز پیش تولید شده و داره فاسد میشه . برو عمو!
عمر ماندگاری گوشت مرغ طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی از زمان ذبح وکشتار۷۲ ساعت یعنی ۳ روز است بنابراین مرغ کشتار روز بایستی بر روی لیبل آن تاریخ انقضا ۷۲ ساعت قید گردد ولی در کشتارگاه ها خصوصا در زمانی که قیمت مرغ زنده بالا می رود کشتارگاه ها امروز مرغ زنده را با قیمت x تومان می خرند فردا باید به قیمت x+ y بخرند بنابراین امروز مرغ های ارزان تر خریداری شده را با تناژ بیشتر می خرند وبا تاریخ روز بعد بسته بندی می کنند و گوشت آن را به قیمت روز بعد می فروشند این تخلفی است کشتارگاه ها برای سودجویی بیشتر انجام می دهند وزور وقدرت دامپزشکی به سرمایه دار وکشتارگاه نمی رسد که از این تخلف جلوگیری نماید اگرمرغ هوایی که با دو سه روز در دمای یخچال نگهداری شده ودچار وارفتگی ولزجی لاشه وتعفن در قسمت های خاص شدند برخورد نمودید شامل این موارد می شود که کشتارگاه برای سود بیشتر این تخلف را انجام داده و عملا قانون را زیر پا گذاشته است و دامپزشکی هم هیچ اقدامی نتوانسته انجام دهد
جوابیه دقیقا مصداق " عذر بدتر از گناه" می باشد.
علی برکت الله