حکیم مهر: معاون سلامت دامپزشکی
خوزستان گفت: در چند ماه اخیر شاهد کاهش ۶
درصدی تولید گوشت قرمز در استان هستیم که باید علت آن مورد تحقیق و بررسی قرار
گیرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از صدا و سیما، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی
خوزستان با اعلام این خبر گفت: یکی از راهکارهایی که میتواند کمبود گوشت قرمز در
استان را رفع کند واردات گوشت و یا دام از استانهای دیگر است.
«دکتر رضا
اسدی» بیانکرد: واردات گوشت از استانهای دیگر به خوزستان هیچگونه ممنوعیتی ندارد
و اداره کل دامپزشکی این آمادگی را دارد در مدت ۲۴ ساعت مجوز بهداشتی بودن گوشتهایی
که از استانهای دیگر وارد میشوند را صادر کند تا التهاب این کالا در بازار کاهش
یابد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان اظهارکرد: بر اساس
بخشنامهای که از مرکز رسیده است هیچگونه کشتارگاهی در استان نباید از تاریخ دوم
تا پنجم فروردین ماه سال آینده تعطیل باشد.